Vemo, da je naše zdravje na prvem mestu. Sedaj ne bomo razpravljali, kako je zadnja leta, ampak na splošno o zdravstvu in obiskih zdravnika. Danes nič ni zastonj, zato moramo imeti urejeno zdravstveno zavarovanja, če hočemo, da nič ne plačamo. Mislim, da je danes to že vsem jasno, ampak še vedno se dogajajo stvari, kar marsikomu ni jasno. Ljudje včasih ne razlikujejo dopolnilnega zavarovanja ter dodatno zdravstveno zavarovanje. To sta dva različna zavarovanja in kar oba obvezna.

Dodatno zdravstveno zavarovanje, če bolj pogledamo ni nujno. Ampak moramo gledam malo bolj obširno. Zakaj? Ker, če bomo šli k zdravniku, mogoče v bolnico ali na kakšno operacijo pa ne bo najbolj veselo. Takrat bomo morali kar segnit v denarnico. Ne plačamo vsega ampak se pozna. Sam obisk zdravnika ni tako drag, bolj se pozna bolnica. Zato je boljše, da na mesec plačujemo nekaj čez 35 evrov. Dodatno zdravstveno zavarovanje si moramo urediti sami. Pozanimajte se katere zavarovalnice vam ponujajo. Cene so skoraj povsod iste, edino nekatere vam ponujajo kakšne bone ali kaj podobnega, ko sklenete zavarovanje.

dodatno zdravstveno zavarovanje

Dodatno zdravstveno zavarovanje si uredite, če še ga nimate. Vem, da je to še ena položnica zraven. Ampak vemo, da bolezen ali kakšna nesreča pride, ko je ne potrebujemo. Ker, ko si greste na novo uredit, vam ne bo veljalo takoj, najprej si morate plačevat tri mesece, da vam sploh služi. Tega vam ne bo delodajalec plačeval, ampak je na vam. Edino, če ostanete brez zaposlitve, si morate urediti, da vam plačuje zavod ali socialno. Tudi to se da urediti, da je en strošek manj. Res poskrbite za dodatno zdravstveno zavarovanje, da ne boste imeli stroškov. Na spletni strani, ki jo najdete zgoraj si lahko ogromno še preberete, mislim pa, da je danes to že vse znano. Edino mladi so še na tem novi in mogoče ne vedo kam se obrniti.