Ljudje zaradi različnih razlogov izgubijo kakšen svoj zob. Ampak seveda to vse slabo vpliva na nas. Je pa do danes zobozdravstvo tako napredovalo, da poznamo rešitev tudi za to. Tukaj so tudi zobni vsadki, ki so nadomestek samo zobne korenine, na to gor pa potem naredijo še umeten zob. Vse skupaj lahko izgleda tudi čisto naravno, kar je res super. Če se tudi vi borite z izgubo zob pa izberite Doktor1a zobozdravstveno ambulanto.

zobni vsadki

Ko izgubite kakšen zob je seveda to res slabo in začeli boste skrivati svoj nasmeh, še posebej, če ste izgubili kakšnega od sprednjih zob. Je pa seveda odlično, da danes poznamo za to marsikatero rešitev. Ko boste obiskali zobozdravnika in mu predstavili problem, bo za vas našel najboljšo možno rešitev. So pa priljubljeni zobni vsadki. Ne le, da izgledajo naravno, so tudi narejeni iz takšnih materialov, ki ne povzročajo alergij. Vam pa vsadke vstavijo s pomočjo kirurškega posega, ki pa nič ne boli, saj boste dobili lokalno anestezijo. Morate pa izpolnjevati dva glavna pogoja. Prvi je seveda odlična ustna higiena, ki mora tudi biti redna. Potem pa tudi v času vstavljanja zobnega vsadka ne smete imeti vnetih dlesni. Le ob teh pogojih so zobni vsadki vstavljeni, drugače pa ne.

Morate pa tudi biti pripravljeni, da to ni brezplačna zobozdravstvena storitev. Za zobne vsadke je potrebno plačati. Cena je odvisna od ambulant, imate pa tudi cenike po navadi na spletnih straneh, tako da jih ne rabit klicati ali obiskati, da bi izvedeli ceno. Če se tudi vi borite z izgubo zob, so tukaj zobni vsadki, ki so pa res super rešitev za vsakega. Na le njih bodo potem tudi naredili umetne zobe. Boste pa videli, da bo vaša samozavest in nasmeh prišli nazaj in, da zob ne boste več rabili skrivati. Povprašajte svojega zobozdravnika o zobnih vsadkih.