Xplan je specializirano podjetje, ki ga sestavlja skupino strokovnjakov z več kot 15-letnimi izkušnjami na svojih področjih. Več si lahko preberete na naslov xplan.si. Njihov cilj je zagotoviti celostne, prilagojene in kakovostne rešitve za njihove stranke. Zavedajo se, kako pomembno je, da se vsak član njihove ekipe osredotoča izključno na svoje strokovno področje, kar jim omogoča ponuditi bolj individualno storitev. V podjetju nudijo tudi pravne in računovodske storitve, poleg tega pa lahko pomagajo tudi pri nakupu nepremičnin za tuje investitorje. Zavedajo se tudi družbene odgovornosti in prispevamo k izboljšanju družbe in okolja ter podpirajo organizacije, ki si prizadevajo za družbeno odgovorne akcije.

Strokovno urejanje gradbene dokumentacije in gradbeni nadzor po meri naročnika

V podjetju se specializirajo za ureditev pomembne gradbene dokumentacije, kot so gradbena dovoljenja, uporabna dovoljenja in dokumentacija za spremembo namembnosti objekta. Hkrati izvajajo gradbeni nadzor, da se zagotovi nemoteno izvajanje gradbenih del. Poleg tega se zavedajo pomena ponujanja prilagojenih rešitev za njihove stranke, ki temeljijo na njihovih potrebah in željah, zato v ekipi zagotavljajo dokumentacijo po meri naročnika.

Projektna dokumentacija vključuje načrte, tehnične opise, risbe, poročila, izračune in druge priloge, ki natančno določajo različne značilnosti objekta, vključno z lokacijo, funkcijo, obliko in tehničnimi vidiki. Eden od ključnih elementov projekta gradbenih konstrukcij je statični izračun, ki omogoča pravilno dimenzioniranje konstrukcij. Poleg tega vključuje tudi opažne in armaturne načrte, izvleček materiala ter popis del s količinami.

Inovativno projektiranje in vizualizacija objektov za prilagojene rešitve

Podjetje se ukvarja s projektiranjem in vizualizacijo objektov ter notranje opreme za svoje stranke. Njihova 3D vizualizacija, ki vključuje vzorce materialov, video posnetke in virtualno vizualizacijo, omogoča strankam sprehod po objektu, preden se ta dejansko zgradi. S tem zagotavljajo posebno uporabniško izkušnjo, ki omogoča strankam prilagajanje in spreminjanje projekta, preden se ga realizira. Poleg tega nudijo tudi nadzor in vodenje gradnje, da se zagotovi nemoteno izvajanje gradbenih del in preverja, ali se dejansko upoštevajo načrti in specifikacije projekta.

So ekipa strokovnjakov, ki se zaveda potreb strank in se trudijo izdelati kakovostno gradbeno dokumentacijo hitro in po ugodnih cenah. Njihova vizija je, da se izognejo zapleteni gradbeni zakonodaji in postopkom, ki lahko investitorje spravijo v stres. Njihov cilj je, da strankam zagotovijo jasno in koncizno komunikacijo od začetka do konca projekta, brez prekomernega informacijskega smetenja.

Strokovna in butična gradbena podpora s celovitimi rešitvami po meri strank

Ekipa vključuje strokovnjake s področja arhitekture, gradbeništva, prava, elektro in strojnih inštalacij, vsak s svojimi bogatimi izkušnjami na svojem področju. Ponosni so, da so uspeli vzpostaviti delovni model, ki jim omogoča, da se vsak ukvarja izključno s svojo profesijo, kar jim omogoča, da ponudijo celovite butične rešitve po meri naročnika, vse na enem mestu. Sodelovanje z njimi je mogoče tudi na daljavo in so prisotni na več lokacijah, kot so Ljubljana, Koper, Maribor.

Za njih je vsak projekt izziv, ki ga sprejmejo z navdušenjem in se trudijo preseči pričakovanja strank. Zahvaljujoč svojim bogatim izkušnjam lahko zagotovijo, da bodo izdelali gradbeno dokumentacijo, ki bo dosegla kakovostne standarde, ki si jih vaš projekt zasluži.

Celovite storitve za podjetja – knjigovodstvo, računovodstvo in pravno svetovanje

Podjetje vam lahko pomaga pri številnih pomembnih opravilih, kot so knjigovodstvo in računovodstvo. Poleg tega lahko za novo ustanovljena podjetja pripravijo interne pravilnike ter nudijo pravno svetovanje za ustrezen začetek vašega podjetja. Uredijo potrebno dokumentacijo za delovanje vašega podjetja in vam nudijo podporo, vključno s vodenjem podjetja, knjigovodstvom, računovodstvom, pravom in marketingom. Njihova dodana vrednost je predvsem v tem, da zagotavljajo rešitve po meri in so prilagojeni za startup podjetja. Nudijo tudi možnost najema urejenih pisarn, tako da lahko poslujejo njihovi najemniki brez skrbi in nemoteno opravljajo svoje posle.

Xplan

Šodjetje nudi številne storitve knjigovodstva in računovodstva, ki jih bodo startup in manjša podjetja najverjetneje potrebovala. Med storitve, ki jih ponujajo, spada vodenje knjige izdanih in prejetih računov, pregled plačilnega prometa, vodenje predpisanih davčnih evidenc, analitičnih evidenc osnovnih sredstev in knjiženje poslovnih listin v glavno knjigo.

Celovite storitve za učinkovito poslovanje vašega podjetja

Poleg naštetega izvajajo obračune različnih dajatev. To vključuje obračun davka na dodano vrednost in izdelavo DDV obračuna, obračun plač in poročanje institucijam ter obračun socialnih prispevkov za zavezanca. Nudijo tudi storitve obračuna avtorskih honorarjev, izplačil po podjemnih pogodbah in druge vrste dohodkov fizičnih oseb. Kar je prav tako pomembno, je, da so zavezani k zagotavljanju kakovostnih storitev in prijaznega ter prilagodljivega odnosa do strank.

Svetovanje je storitev, ki zajema opozorila in pomoč pri nepravilnostih pri poslovnih procesih, ustanavljanju nujnih pravilnikov, optimizaciji stroškov ter davčnih obveznosti ter podpori pri vodenju podjetja. Svetovanje vključuje tudi preverjanje skladnosti prejetih knjigovodskih dokumentov z zakonodajo in standardi. Stranke so seznanjene s spremembami na področju davčnega in računovodskega svetovanja. Prav tako se poskrbi za pripravo poročil o poslovanju s tujino, prijave in odjave zavarovanj ter dokumentacije za pridobitev bančnih posojil.

Hitra in ugodna pot do vašega podjetja

Ekipa strokovnjakov na področju ekonomije, prava, informacijske tehnologije in grafičnega oblikovanja si prizadeva ustvariti kakovostno storitev, ki bo omogočila podjetnikom hiter vstop na trg po ugodni ceni. Z njimi boste vedno v koraku s časom, saj se lahko odločite za sodelovanje na daljavo. Njihova naloga je, da vas peljejo do cilja, pri čemer vas ne bodo obremenjevali s kompleksno zakonodajo in procesom izdelave internih aktov, ki zahtevajo natančne korake.