Betonske in plastične čistilne naprave priznanega podjetja Premier Tech s tehnologijo Solido smart so napredne biološke čistilne naprave s sodobnim krmiljenjem, ki zagotavljajo učinkovito čiščenje odplak. Betonske naprave so primerno ohišje za najzahtevnejše razmere, medtem ko so plastične naprave primerne tudi za vgradnjo na neenakomerne terene. Čistilna naprava Klaro prav tako ponuja biološko čiščenje in se ponaša z odličnimi rezultati čistosti, pri tem pa ohranja nizke stroške delovanja. Poleg tega so na voljo tudi zbiralniki vode in lovilci olj, ki so monolitni ali segmentni in imajo tehnološko dovršeno obliko. Ti zbiralniki so namenjeni shranjevanju in filtriranju meteornih vod ter lovljenju nevarnih snovi, kot so olja in maščobe.

Vgradnja čistilne naprave ali zbiralnika vode?

Če razmišljate o nakupu in vgradnji čistilne naprave ali zbiralnika vode, se lahko obrnete na podjetje Cementni izdelki Gorec. Gre za podjetje z bogatimi izkušnjami in dolgoletno tradicijo, ki vam lahko ponudi najboljše izdelke ter storitve po konkurenčnih cenah. Zavedajo se, da je čistilna naprava ključen gradbeni element, ki zagotavlja nemoteno čiščenje odpadnih voda, in zato vam nudijo le najbolj kvalitetne izdelke, primerne za vse vrste objektov. Pri njih boste našli strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri ustrezne čistilne naprave ali zbiralnika vode ter pri njeni vgradnji.

Pri njih boste našli vrhunske izdelke, saj vam ponujajo možnost izbire med čistilnimi napravami z napredno tehnologijo Solido Smart, ki so vgrajene že v več kot 15000 domov po vsem svetu, proizvajalca Premier Tech iz Nemčije. Njihova izkušena in strokovna ekipa bo poskrbela, da bo čistilna naprava vgrajena hitro, natančno in po vaših željah.

Za celovito rešitev pri nakupu čistilne naprave

Ob nakupu kakovostne čistilne naprave pri njih lahko računate na celostno storitev, ki vključuje brezplačen prevoz in zagon sistema, vzdrževanje ter garancijo na dele. Za električne komponente zagotavljajo garancijo 3 leta, za ostale dele pa – kot primer za trajnost proizvoda – kar 25 let. Poleg kakovostnih izdelkov vam nudijo tudi ugodne cene in celovite rešitve.

Biološka čistilna naprava

Ponudba podjetja Cementni izdelki Gorec vključuje celoten proces: nakup čistilne naprave, montažo in vzdrževanje, vse pod eno streho. Njihovi strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo vaša čistilna naprava nameščena in priklopljena pravilno, v skladu s standardi. Poleg tega pa vam zagotavljajo ugodno ceno za celotno storitev. Ni vam treba skrbeti za koordinacijo različnih izvajalcev, saj vam nudijo celovito rešitev za vašo čistilno napravo.

Zagotovljena kakovost storitve vzdrževanja čistilne naprave

Mnogi ponudniki na trgu za vzdrževanje čistilnih naprav se zanašajo na podizvajalce, kar lahko vodi do izgube nadzora nad kakovostjo storitve vzdrževanja. Pri njih pa boste imeli zagotovilo, da bodo vašo čistilno napravo servisirali samo njihovi izkušeni strokovnjaki, ki so se naučili reševati številne težave skozi leta dela in izkušenj. Če razmišljate o nakupu in vgradnji čistilne naprave ali zbiralnika vode, so na voljo za pogovor. Kontaktirajte jih za več informacij.

Z njihovo strokovno ekipo lahko pridete do nove čistilne naprave že v treh preprostih korakih. Prvi korak je brezplačna informativna ponudba ali kontakt z njimi, kjer bodo njihovi izkušeni mojstri odgovorili na vse vaše ideje in vprašanja glede pogostosti praznjenja čistilne naprave, uporabe dodatkov, ki lahko izboljšajo delovanje naprave in tako dalje. Čistilne naprave se med seboj razlikujejo glede svojega delovanja in cene, zato vam bodo z veseljem razložili tudi mehanizme in sposobnosti posamezne naprave, ter vam svetovali pri izbiri prave naprave za vaš dom.

Zagotovite si brezskrbno delovanje vaše čistilne naprave s strokovnim vzdrževanjem

V drugem koraku pa vam nudijo vzdrževanje čistilne naprave, kjer bodo njihovi strokovnjaki poskrbeli za pravilno delovanje vaše naprave. Prevoz in priklop sta vključena v ceno in stranke imajo zagotovljeno 100% pozornost, saj se posvetijo vsaki stranki posebej. Njihov cilj je, da čistilne naprave delujejo brezhibno in dobro služijo vašemu gospodinjstvu.

Pri njih bodo pozorno prisluhnili vsem vašim potrebam v zvezi z izbiro čistilne naprave za vaš dom ali poslovni prostor. Želimo, da je izbira čistilne naprave popolnoma prilagojena vašim potrebam in željam. Z veseljem vam bodo nudili strokovno svetovanje, da boste lahko sprejeli pravo odločitev. Poleg izbire čistilne naprave vam nudijo tudi strokovno montažo izbranega sistema, da bo naprava delovala brezhibno in boste imeli dolgoletno korist od nje. Njihovi strokovnjaki bodo poskrbeli za pravilno montažo in priklop naprave s pravilnimi koraki in v skladu s standardi.

Družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami

Cementni izdelki Gorec je družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem s področja čistilnih naprav ter ostalega vodnega programa. Strankam nudijo strokovno svetovanje, kot tudi informacije o naših vrhunskih čistilnih napravah, zbiralnikih vode in lovilcih olj. Specializirani so za prodajo bioloških čistilnih naprav Solido Smart in Klaro, lovilcev olj ter zbiralnikov vode, ki so izdelani v njihovi lastni proizvodnji.