Na spletni strani www.profilplast.si/rastlinjaki si lahko ogledate bogato ponudbo rastlinjakov za vsak okus.

Navadno so vrtni rastlinjaki težko popolni za prostor oziroma velikost prostora kamor ga želite dati. S tem si z ekipo Profilplast ni več potrebno beliti glave. Vaše nove rastlinjake naredijo popolne za vas, po vaših merah.

Vrtni rastlinjaki Profilplast prihajajo prav iz njihovih delavnic, kar vam zagotavlja ugodno ceno brez posrednikov. Na trgu delujejo že od leta 2005 in so prodali že več kot 5.000 po meri narejenih rastlinjakov, kar pomeni, da imajo že vrsto let izkušenj.

Grede podjetja so zelo kvalitetna ter trpežna. Iz izkušenj pravijo, da so njihovi izdelki prestali že marsikaj kot so neurja, sneg, toča in podobno. Vsi nadomestni deli rastlinjaka kot je na primer folija so pri njih vedno na zalogi ter pripravljeni za vas, ko jih boste potrebovali.

vrtni rastlinjaki

Kakšne so prednosti Profilplast rastlinjakov? Poleg tega, da so izvrstne kakovosti so tudi ugodne cene, narejeni popolnoma po meri, nadomestni deli so vedno na voljo, ob nakupu pa vas pričaka tudi garancija.

Vas zanima iz kakšnega materiala so vrtni rastlinjaki? Ogrodje grede je stabilno ter trdno narejeno iz UV stabiliziranih plastičnih profilov in veznih elementov. Tega pokriva UV stabilizirana folija, ki je dodatno privijačena z letvicami ter kotniki. Razen folije katero je treba čez nekaj let zamenjati, so vsi deli dolgoročni.

Na spletni strani podjetja Profilplast si lahko ogledate nekaj dizajnov ter idej za vaše grede, prav tako pa imate priložen tudi cenik.

Kako si svojo gredo lahko zagotovite tudi vi? Naročite jo lahko kar preko e-maila ali pa pokličete na telefonsko številko podjetja. Opcija plačila je predračun ali po prevzem. Vaši novi vrtni rastlinjaki so dostavljeni po pošti, z kombijem podjetja ali po dogovoru osebni prevzem. Dobavni rok grede je do 10 dni od naročila.

Naročite tudi vi kvalitetne, po meri narejene, ugodne rastlinjake ter pričnite vrtnariti!