Ste samostojni podjetnik ali pa lastnik večje/manjše proizvodnje, ki se ukvarja s spletno prodajo, kjer za svoje stranke vsakodnevno proizvajate izdelke in jim jih nato zapakirate ter preko dostavljalnih služb dostavite na dom? Veste, da v Sloveniji obstaja vsaj eno podjetje, ki lahko namesto vas skladišči, pakira in odpošilja izdelke? Obiščite njihovo spletno stran, izberite možnost »pridobi ponudbo« in v najkrajšem možnem času se lahko z njimi dogovorite, po kakšni ceni bi vso to delo opravljali namesto vas. Prepričani smo, da nad njimi in njihovo ponudbo zagotovo ne boste razočarani.

Vas zanima, kako bi izgledalo vaše sodelovanje z dotičnim podjetjem, ali bolje rečeno s fulfillment centrom skladiščenja in pakiranja? Zelo enostavno – vi dostavite svoje izdelke v njihovo skladišče, seveda jim vsak dan pošljete tudi seznam naročil (tega lahko avtomatizirate, tako da sistem sam pošlje naročila in tako ne rabite skrbeti za te formalnosti), oni pa nato še osti delovni dan spakirajo vsa naročila vaših strank in jih predajo dostavljalcu oz. izbrani dostavljalni službi. Vsi neprevzeti paketi se vrnejo v fulfillment center in ne k vam, torej vi ne rabite skrbeti niti za neprevzete pakete. Zelo preprosto in priročno za vas, kajne?

fulfillment center
Vam povemo še eno prednost fulfillment centra skladiščenja in pakiranja? Namesto vas spakirajo in odpošiljajo pakete po vseh državah Evropske unije! Paketi v Sloveniji in v sosednje države so lahko dostavljeni že naslednji delovni dan, v ostale države pa prispejo najkasneje v dveh ali treh delovnih dneh. Vaše stranke pakete tako dobijo izredno hitro, kar zagotovo vpliva na njihovo zadovoljstvo in dejstvo, da bodo še večkrat naročali pakete pri vas.

Fulfillment center je odlična rešitev za vse spletne trgovine, saj boste tako prihranili stroške s skladiščenjem in pakiranjem, obenem pa ne boste rabili dodatno plačevati dostavljalnim službam. Ponujajo vam celovito storitev, torej vam izdelke varno shranijo, zapakirajo, dostavijo in poskrbijo tudi za neprevzete pakete.