Voziček za plažo je tako vsestranski, da ga boste potrebovali vse leto in ne samo poleti na morju. Ker voziček za plažo lahko zložite in ga pospravite kamorkoli, tudi v prtljažnik, zavzame malo prostora in ga imate lahko vedno s seboj. Z njim lahko prevažate stvari, bodisi na plažo, iz trgovine, po stanovanju ali vozite dva iz drvarnice, otroke na sprehod, plinsko jeklenko in še bi lahko naštevali. Nekateri vozički so na obeh kolesih, nekateri pa so pravi vozi na štirih kolesih in zelo močni. Izberete tistega, ki vam pride najbolj prav.

voziček za plažo

Voziček za plažo ima lahko tudi trakove, da tovor pripnete, kot na primer plinsko jelenko ali kaj drugega, da ne zdrsne z vozička, če vozite po neravnem terenu, kamenju in makadamu, kjer lahko voziček poskoči. Za take podvige je najboljši tak na dveh kolesih. Z njim lahko vozite tudi golf palice s seboj ali pa torbo v šolo, stvari in kramo.

Če je voziček za plažo na štirih kolesih, je bolj stabilen, vendar malo omejen glede terena, najbolje namreč deluje na bolj gladkem terenu. Ima pa prednost, da je bolj močan ter lahko več stvari peljete hkrati. Vse, kar potrebujete, v njem tudi shranite, da česa ne izgubite. Ko ga pripeljete domov, lahko kar na njem pustite stvari za naslednji dan in ne boste nikoli ničesar pozabili.

Stabilni voziček za plažo na štirih kolesih ima v nekaterih izvedbah tudi tako narejeno stranico zadaj, da se lahko odpre in sname, da lahko tovor, ki je težji, z lahkoto vzamete z vozička brez, da bi ga bilo treba kaj dvigovati. To vam prevoz še toliko bolj olajša.

Vozički so različni med seboj, po modelih, izvedbah, velikostih, funkcijah, nosilnosti, barvi, in materialu, zato dobro poglejte zgornjo spletno stran, kateri bi vam ustrezal. Lahko se posvetujete tudi s prodajalcem in povedal vam, kateri model vam priporoča glede na vaše potrebe in želje. Vsak namreč nima iste situacije.

Tisti, ki ste samski in starejši, boste gotovo rabili manjši voziček, ki je na dveh kolesih in prepleza lahko tudi manjše stopnice, da ga boste lahko uporabili tudi za v trgovino. Tisti, ki imate družine, pa boste potrebovali večje vozičke na štirih kolesih za vse stvari in otroke.