Danes se ogromno ljudi odloča za majice z napisi. To so lahko smešne majice ali majice z raznimi logotipi podjetij. V Magma Media vam naredijo majice po vaših željah. Nekateri se odločijo za tisk na majice za svoje sodelavce, drugi naredijo komu za obletnico.  Tisk vam naredijo na njihovo majico, sam tisk je zelo kvaliteten ter narejen že v 24 urah od danega naročila. Različne majice z napisi so tudi enkratne za oglaševanje vašega podjetja ali trgovine. Nekateri imajo v določenih trgovinah vedno oblečene majice z napisom trgovine.

Tisk na majice je tudi zelo enkratno darilo. Majice lahko podarite sodelavcem, znancem, mogoče poslovnim partnerjem. Ni važno kaj boste dali tiskat na majice, samo da boste vi zadovoljni in da jih podarite pravim osebam. Ne tiskajo pa samo majice za podjetja ali druge ustanove. Tudi vsak posameznik si lahko zamisli smešno majico z napisom in si jo naroči. Vse je na vam kaj boste dali na majico tiskati. Njihovo delo je samo tisk na majico in, da vam na koncu majico ali majice pošljejo.

tisk na majice

Majice so lahko tudi kot darilo za promocijo. Lahko naredite razne nagradne igre, če imate svojo znamko. Majico lahko oblečete povsod, greste z njo na kavo, mogoče na kakšen pohod ali na kolo. To niso majice, da jo oblečete samo doma ali na kakšno prireditev, da drugi opazijo znamko ali napis. Majice so iz kvalitetnega materiala in za vse spole in starosti. Tisk na majice so tudi enkratno darilo za dekliščino ali fantovščino. Majice z napisi so res za različne priložnosti. Vsak si lahko omisli tako majico in jo komu podari ali jo ima za sebe. So lahko, kot darilo, lahko kot reklama ali kakšen drug namen. Lahko izbirate med različnimi barvami majic ter si omislite enobarvni napis ali večbarvni. Prav tako različne modele majic. Pošljite jim povpraševanje in vse boste izvedeli.