Podjetje Inter diskont d.o.o. je zaupanja vredna spletna trgovina z ročnim orodjem, ki se zavzema za prodajo ročnega in električnega orodja. Pripravljeni so sodelovati s svojimi strankami ter partnerji, svojim kupcem zagotavljajo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno, ker se zavedajo, da je zadovoljstvo kupcev na prvem mestu.

kotna brusilka

Na voljo imate 2 izbiri kotne brusilke, ki pa sta:

– Električna kotna brusilka, ki ustreza vsem mednarodnim predpisom oziroma standardom, sama izdelava je kompaktna hkrati pa priskrbi zelo majhno težo ter odlično učinkovitost. Ta kotna brusilka je izvrstna izbira za rezanje, brušenje ter celo ščetkanje raznovrstnih materialov. Oblika in zgradba dveh ročajev katera sestavljata kotno brusilko sta narejena za gotovo blaženje tresljajev, kar omogoča udobje tudi v še tako zahtevnih ali dolgotrajnih opravilih. Sama oblika celega brusilnika ter ročaj ki omogoča obojestransko montažo, sta namenjena predvsem zelo varnemu in natančnemu delu. Napetost te naprave znaša 230V, moč kotne brusilke pa je presenetljivih 900W, opravi pa 12.000 vrtljajev v samo eni minuti, brusna oziroma rezalna plošča je lahko največ 125mm, vendar na žalost ta ni priložena vse pa to tehta samo 2 kilograma in vas bi stalo skromnih 33,24€.

– Druga pa je močna ter učinkovita električna kotna brusilka predvsem primerna za obdelovanje raznovrstnih materialov, prav tako pa rezanje, brušenje ter ščetkanje. Opremljena je kar z 3- stopenjsko nastavljivim oziroma vrtljivim glavnim ročajem za veliko lažje in boljše delo. Napetost te kotne brusilke je 230V, moč pa kar 2200W. V eni minuti opravi celih 6000 vrtljajev, največja možna brusilna ali rezalna plošča, ki jo lahko namestite je 230mm x 22,23 mm, vendar pa ni priložena. Ta brusilka tehta samo 4,5 kilogramov ter vas bo stala le 66,49€.

Še več o ponudbah si lahko pogledate na njihovi spletni strani kjer boste našli tudi ponudbe za ostala orodja po ugodnih cenah hkrati pa ohranjajo visoko kakovost. Z izdelki dobite tudi 1 leto garancije in pa servis.