Vsak ima doma koledar. Nekateri namiznega, drugi stenskega, tretji tiste žepne. Ampak malo je takih, ki ima doma koledar in na njem svoje lastne fotografije. Tisk koledarjev s svojimi fotografijami je lep spomin. Tukaj pošljete svoje lastne fotografije, ki ste jih zbrali čez celo leto. Da, ne bo pomote, ne pošiljati vseh fotografij, ampak morate izbrati samo 12. verjamem, da je to težko opravilo, poleg toliko fotografij, kot se nam jih nabere čez celo leto. Kdo to opravlja in kako poteka vse skupaj, pa poglejte na spletno stran Magma Media, ki vam  natisnejo vrhunski koledar.

Nikoli ni prepozno, da se odločite za koledar. Res tisti pravi čas je tam proti koncu leta, da ga potem na dan novega leta lahko pritrdimo nekam na steno. Vi ste tisti, ki odločate kakšen koledar boste imeli. Katere so tiste fotografije, ki bodo krasile vaš koledar. Tisk koledarjev poteka nato zelo hitro. Izberite motiv, ki je najbolj primeren za naslednje leto. Mogoče izberete 12 slapov, seveda če ste jih obiskali. Mogoče 12 živali, ali 12 prelepih gora. Mogoče ste fotografirali avtomobile, prelepe plaže, mogoče jedi ali kaj podobnega. Tukaj naj se poigra vaša domišljija.

tisk koledarjev

Tisk koledarjev je namenjen za osebne namene, mogoče za kakšno darilo. Mnoga podjetja jih uporabljajo, kot promocijo oziroma oglaševanja. Tudi razne organizacije, gasilci in mnogi drugi se odločijo za tisk koledarjev. Vsak se sam odloči kaj bo dal v tisk. Kako naj koledar izgleda je čisto vaša odločitev. Magma Media vam zagotavlja, da boste s koledarjem zelo zadovoljni. Tako boste lahko čez leto obujali spomine, kjer ste se potepali prejšnjo leto. Lahko pričakujete koledar že na vašem naslovu v 24 urah od oddanega naročila. Še vedno ni prepozno, da si daste natisnit en koledar za to leto. Mogoče jih naredite več in jih podarite komu za darilo.