Za lasersko odstranjevanje dlak cenik je objavljen na spletni strani, zato klikni tukaj. Ko gre za lasersko odstranjevanje dlak, cenik je prilagojen tudi vašim potrebam, morate vedeti, da je to postopek odstranjevanja dlak, ki uniči lasne mešičke zaradi izpostavljenosti pulzom laserske svetlobe. Ta postopek uspešno izvajajo zdravniki po vsem svetu že od devetdesetih let prejšnjega stoletja. To je najpogostejša metoda odstranjevanja dlak, ki jo uporabljajo ženske, ki je učinkovita in uspešna. 90 % pacientov poroča o trajni izgubi dlak po povprečno 3-6 seansah.

lasersko odstranjevanje dlak cenik

Pri laserskem odstranjevanju dlak je manj stranskih učinkov, kot pri katerem koli drugem postopku. Če so se pojavili neželeni učinki, so bile te začasne in so izginile 6 mesecev po opravljenem posegu. Lasersko odstranjevanje dlak (cenik vam je na voljo) je zaradi svoje hitrosti in učinkovitosti precej priljubljeno, vse pa je odvisno od spretnosti laserskega operaterja. Imajo poleg najnovejše tehnologije najboljše in usposobljene operaterje. Prijavite se na ta neboleč tretma, ki obljublja odličen rezultat s ponavljajočimi se tretmaji, ki popolnoma poškodujejo lasni mešiček in za vedno odstranijo dlake z vašega telesa.

Pred tretmajem bo predel, ki ga bodo tretirali, očistili. Tako se začne lasersko odstranjevanje dlak, cenik pa dobite pred tem. Nekateri bolniki prejmejo gel za omrtvičenje. Otrplost predela, ki ga je treba zdraviti, pomaga, kadar se zdravi majhen predel in je koža zelo občutljiva. Potrebuje približno 30 do 60 minut, da gel deluje. Lasersko zdravljenje bo potekalo v posebej za laserske posege opremljenem prostoru. Vsi v sobi morajo med postopkom nositi zaščitna očala. Za izvedbo postopka kožo napnemo in kožo obdelamo z laserjem. Mnogi pacienti pravijo, da se laserski impulzi počutijo kot topli vbodi z iglami.

Laser odstrani dlake tako, da jih uniči. To povzroča majhne oblake dima, ki imajo vonj po žveplu. Kako dolgo bo zdravljenje trajalo, je odvisno od velikosti predela, ki ga zdravite. Obdelava zgornje ustnice traja nekaj minut. Če imate zdravljeno veliko območje, kot sta hrbet ali noge, lahko zdravljenje traja več kot eno uro.