Današnje šolske torbe so v veliki večini primerov pretežke in kot take obremenjujejo občutljivo otroško hrbtenico. Vendar pa to ne velja za RollJet šolske torbe na kolesih, ki vašemu šolarju prinašajo popolnoma novo in edinstveno uporabniško izkušnjo. Na njihovi spletni strani vas čaka pregled ponudbe in oddaja vašega naročila – priskrbite svojemu otroku prvovrsten pripomoček, ki bo poskrbel za zdravo in zabavno pot v šolo, hkrati pa vsa leta šolanja varoval njihovo razvijajočo se hrbtenico. V nadaljevanju vam predstavljamo vse prednosti, k ivam jih prinaša ta inovativna šolska torba na kolesih, ki pa je še toliko bolj posebna, saj jo lahko otrok naokoli prevaža kar na skiroju.

šolske torbe

Šolske torbe, ki prinašajo zabavo

Pri RollJet-u so ugotovili, kako otrokom približati šolo na zabaven način. Njihova inovativna skiro in šolska torba sta namreč tako posebna, da ju bo vsak šolar z veseljem uporabljal. Kakovostna šolska torba bo poskrbela za razbremenitev njegovega hrbta, medtem ko bo lahko skiro uporabljal na poti v šolo ter v prostem času in med druženjem s prijatelji na prostem. Ta vrhunska kombinacija bo najmlajše spodbudila h gibanju in bolj zdravemu načinu življenja, po katerem danes, zaradi natrpanih urnikov, tako zelo hrepenimo.

Kakšna mora biti dobra šolska torba?

Kakovostna šolska torba mora biti v prvi vrsti ergonomsko oblikovana, saj kot taka dovolj učinkovito zavaruje otroško hrbtenico. Najboljše šolske torbe pa imajo poleg ustrezne oblike tudi zračno hrbtišče, so dovolj prostorne, vzdržljive ter praktične. Svetujemo vam, da zavoljo varnosti svojega otroka izberete takšno, ki je izdelana iz odsevnega materiala in se sveti v mraku ali v primeru slabe vidljivosti. Tako bo pot v šolo še bolj sigurna.

šolske torbe 1

Pri uporabi šolske torbe RollJet boste lahko opazili, da je nekoliko trša. Izdelana je namreč it kakovostnih in trajnostnih materialov, ki celotno strukturo še dodatno ojačajo. Torba je zato veliko bolj stabilna od običajnih modelov, hkrati pa izjemno udobna v primeru nošenja na hrbtu. Toda pozor – šolska torba RollJet je v prvi vrti namenjena razbremenitvi občutljive otroške hrbtenice, zato proizvajalec priporoča prenašanje torbe na priloženih kolesih ali uporabo skupaj s skirojem.

Za male in velike

RollJet je poskrbel za različno velike šolarje, pa tudi za odrasle uporabnike. V njihovi ponudbi so vam na voljo različni modeli šolskih in poslovnih torb, ki bodo poskrbele za popolno funkcionalnost. Tako skiro, kot tudi torba sta primerna za vse starosti – vaša naloga je le, da izberete ustrezni model in zabavna pot v šolo ali službo se lahko začne!