Svoje vozilo lahko preobrazite v premikajočo se reklamo.

Nalepke za avto ne predstavljajo le učinkovitega načina oglaševanja, ampak tudi priložnost, da izrazite svojo individualnost ali pa vizualno poudarite identiteto vašega podjetja. S premikanjem po mestnih ulicah, podeželju in avtocestah se vaše sporočilo širi daleč naokoli, doseže pa lahko tudi tiste potencialne stranke, ki jih z drugimi oblikami oglaševanja morda ne bi. Pri  Tisk24.com – nalepke, se zavedamo, da je vsaka podoba, ki jo želite deliti s svetom, unikatna. Zato ponujamo celovite rešitve, od svetovanja in oblikovanja do tiska. Nalepke za avto so pri nas na voljo v različnih materialih, med katerimi je posebej priljubljen PVC zaradi svoje dolgoživosti in odpornosti proti vremenskim vplivom. Za dodatno zaščito in sijaj pa lahko nalepko laminiramo, kar še podaljša njeno življenjsko dobo.

Oblikovanje in svetovanje

Ne glede na to, ali imate že pripravljeno grafično podobo ali pa se šele odločate o slogu in sporočilu, ki ga želite prenesti, smo tukaj, da vam pomagamo. Naše storitve obsegajo poleg tiska nalepk, tudi oblikovanje in svetovanje, da boste lahko svoje ideje prelili v življenje na najbolj učinkovit način.

Reklama za vaš posel vas lahko spremlja tudi ko ste na poti.

Širok spekter izbire reklamnih nalepk

V ponudbi imamo širok spekter možnosti – od reklamnih nalepk za vozila, magnetnih nalepk, pa vse do posebnih 3D nalepk in folij za avto, ki niso le zaščitne, ampak služijo tudi kot estetski dodatek. Neomejene možnosti personalizacije vam omogočajo, da se vaše vozilo resnično izstopa, vaše sporočilo pa se širi kamorkoli vas pot zanese.

Nalepke oblikujemo po vaših željah.

Za podjetja in za posameznike

Za podjetja in posameznike, ki želijo svoje vozilo preobraziti v premikajočo se reklamo ali umetniško delo, so nalepke za avto pri Tisk 24 prava izbira. Vabimo vas, da skupaj z nami prepričate, da lahko  pustite svoj pečat na cestah in v srcih ljudi, ki bodo vašo znamko, proizvod ali storitev, ki jo nudite, opazili in si jo zapomnili. Oglejte si naš cenik in ne oklevajte z oddajo vašega povpraševanja brez kakršnih koli obveznosti! Zavezani smo k temu, da vam bomo v najkrajšem možnem roku posredovali privlačno in podrobno oblikovano ponudbo, ki bo vsebovala vse potrebne informacije.