Se tudi vi nahajate v obdobju zamenjave oziroma namestitve novih notranjih vrat? Zagotovo se strinjate, da so skrbno izbrana notranja vrata odraz lastnika in njegovega osebnega stila. Na spletni strani www.tetim.si/notranja-vrata.html lahko izbirate med širokim naborom raznolikih notranjih vrat, ki bodo poskrbele, da bo vaš osebni stil še bolj poudarjen.

Notranja vrata – naj jih zamenjam?

Naše mnenje je, da nova notranja vrata pomembno prispevajo k spremembam v hiši. Skrbno načrtovane renovacije vašega doma poskrbijo za pozitivne občutke, zaradi katerih se boste še raje vračali domov.

V osnovi velja, da je potrebna vrata v notranjih prostorih zamenjati takrat, ko se na njih pojavijo poškodbe. Če opažate, da vaša vrata izgubljajo svojo nekdanjo podobo, je verjetno čas za njihovo nadomestitev z novimi. Prav tako je zamenjavo vrat smiselno narediti v času obsežnih renovacijskih del v stavbi, s čimer boste dvignili tako kakovost vašega bivanja kot tudi povečali tržno vrednost hiše oziroma stanovanja v kolikor razmišljate o prodaji nepremičnine. Pogosto pa se za menjavo odločajo tudi ljudje, ki opazijo, da stara vrata ne sovpadajo več z notranjim dizajnom sodobne opreme.

 

notranja vrata
Notranja vrata poskrbijo za prijetno bivanje.

 

Kaj moram vedeti pred zamenjavo notranjih vrat?

Predstavljamo vam ključne korake pred nakupom novih notranjih vrat. Pred nakupom novih vrat je pomembno, da natančno izmerite obstoječa vrata in njihove okvirje. Večina ponudnikov vam omogoči obisk na domu, kjer to delo opravijo strokovnjaki, s čimer zagotovite, da bodo meritve ustrezne. Natančno predvidite tudi postavitev tečajev, saj te kasneje ne morete spreminjati.

Pri izbiri upoštevajte svoje finančne zmožnosti – smiselno je, da delujete preudarno in že na začetku zastavite maksimalni vložek in mu pri izbiri notranjih vrat tudi sledite. Raznolik nabor notranjih vrat zagotavlja tudi širok cenovni nabor. Kljub ceni pa ne zanemarite v celoti kakovosti in materialov izdelave. Izbirate lahko  med različnimi barvami, materiali, premazi ter dodatki, ki bodo poskrbeli, da bodo izbrana vrata, kar najbolje sovpadala z vašim domom.