Lovilec olj se uporablja tam, kjer je dosti olja. To pa so gotovo delavnice, avtomehaniki, kuhinje, parkirišča, garaže in kurilnice. Olja niso prijazna do narave, zato ne smejo odteči v kanale in potem v naravo ali čistilne naprave. To ni dovoljeno in je tudi zelo škodljivo za vse nas ter podtalnico. Zato je nujno nabaviti lovilec olj, ki bo pomagala ta olja ujeti in jih zadržati. Ko se napolni, ga enostavno zlijete v posebne posode in olje odpeljete na deponijo. ker ga varno in ekološko predelajo in uporabijo. Če ste dovolj ekološko ozaveščeni, to dobro razumete.

lovilec olj

Če menite, da lovilec olj ni potreben, potem vam lahko to pove tudi inspekcija, če ne bo v skladu s pravili. Takrat is lahko prislužite tudi upravičeno kazen. Pa še lovilec boste morali namestiti in še nadzorovali vas bodo v bodoče. Bolje je, da prej poskrbite za to, da bo ta koristna naprava delovala brezhibno v vaših prostorih ali zunaj.

Lovilec olj je preprosta naprava, ki je kot posoda in se po tleh vanjo staka olje. Če je zraven še voda, ta odteče naprej po kanalu, medtem ko olje ostane v posodi od odstranitve. To je koristno tudi zaradi tega, ker olja mašijo odtoke, ker se nabirajo na stene cevi, Včasih je zelo težko in drago te cevi potem čistiti.

Kakovosten lovilec olj bo rešil vse vaše težave in boste brez skrbi. Zelo lahko ga je odpreti in čistiti, ker je temu namenjen. Lahko seveda tudi naročate čistilni servis, da  za vas čisti lovilce in odtoke, pa boste imeli res mir ter boste najceneje prišli skozi. Na spletni strnini zgoraj si poglejte, kakšne vrste lovilce poznamo in kako vam jih lahko namestijo. Je pa to slovenski kakovosten proizvod svetovne kakovosti. Vaša naloga je le, da pokličete mojstre, ki bodo potem strokovno opravili vse ostalo, kar je potrebno za vas.