Kleparstvo Vrtačič – kleparska dela in storitve vam zagotavljajo vrhunske kleparske storitve, izjemne kakovosti. Na spletni strani www.kleparstvo-krovstvo.si si lahko ogledate njihovo delo in si ogledate njihove ponudbe. V kolikor bi vas zanimalo več o njihovih storitvah pa jim lahko na dani spletni strani pošljete povpraševanje. Dosegljivi pa so tudi na svoji telefonski številki. Predno pa izpostavite kontakt z njimi, vam v nadaljevanju podajam informacije kaj kleparstvo sploh je in katera dela so vsa vključena v kleparstvo.

Kaj vse vključuje kleparstvo? Pod kleparstvo štejemo in vključujemo podporna gradbena dala, potrebna za celostno izgradnjo strehe, pod kleparska dela tako uvrščamo: montaža žlebov, montaža strešnih oken, montaža odtočnih cevi, montaža snegobranov, montaža strešnih žlot in obrob, pokrivanje frčad z ravno pločevinko, izdelava dimniških in strešnih obrob, izdelava okrasnih elementov, in še bi lahko naštevali. Kleparstvo je predstavlja osnovo pri obnovi ali pa novi gradnji ostrejša, saj le-ta omogoča popolno tesnost objekta. Kleparstvo tako ne predstavlja zgolj urejanje žlebov in cevi, ampak je delo dosti bolj kompleksno in vključuje tudi dela kot so kotliček, koleno in vse ostale elemente povezane z nadzorovanje odvajanja vode. Vedno bolj pa se pričakuje, da kleparska dele ne le, da so funkcionalna pač pa tudi estetsko dovršena. Kleparstvo tako zahteva ogromno delovnih izkušenj, saj vsa dela zahtevajo ogromno mero natančnosti in preciznosti. Morebitne površnosti pa lahko privedejo ne nepopravljivih napak, ki škodijo ostalim stavbnim elementom.

Kleparstvo Vrtačič s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in bogato tradicijo navdušuje s svojim natančnim, preciznim in kakovostnim delom, ki sledi vsem sodobnim smernicam in trendom ter nadgrajuje kvaliteto vseh storitev. Zagotavljajo vam celostni pristop k delu. Svoje delo jemljejo resno, odgovorno in strokovno, saj se zavedajo, da je streha eden od ključnih elementov hiše, ki nas varuje pred vsemi zunanjimi vplivi. Pri njih boste kot stranka vedno na prvem mestu, z veseljem bodo prisluhnili vaših željam in idejam, vam svetovali in delo opravili glede na končni dogovor v danih rokih.