Ste se tudi vi že spraševali kako bi bilo, če bi lahko doma sami proizvajali elektriko in vam ne bi bilo potrebno biti odvisen od dobave elektrike in njene cene na tržišču. To je danes mogoče. Sončna elektrarna je odlična investicija v prihodnost. Sončna elektrarna vam omogoča prihraniti do 75% na računu za elektriko, z nakupom sončne elektrarne vam ponujajo garancijo tudi do 25 let, hkrati pa skrbite tudi za prihodnost okolja.

Podjetje GEN-I Sonce je podjetje, ki vam poleg sončne elektrarne ponuja dosti več. V njihovo ponudbo je vključen celostni pristop od svetovanja, ogleda objekta, ocene investicije, priprava projektne dokumentacije, montaže pa vse do vzdrževanja. Zagotavljajo vam hitro postavitev in vrhunsko kakovost izbrane sončne elektrarne. Hkrati so vam pripravljeni urediti tudi montažo toplotne črpalke, v kolikor se za to odločite. Z drugim besedami, namesto vas bodo poskrbeli prav za vse, vaša sončna elektrarna pa bo delovala optimalno in varno. Imeli boste nadzor nad proizvodnjo energije doma, in sicer, na spletnem portalu. Omogočajo vam tudi nadzorovanje sončne elektrarne na daljavo, pomeni, da v kolikor bo s sončno elektrarno kaj narobe, bo to sistem javil direktno njim, s tem pa si zagotovite, da bo vaša sončna elektrarna ves čas delovala optimalno, morebitne težave pa bodo hitro odpravljene. V GEN-i Sonce vam ponujajo tudi dolgo garancijsko dobo na sestavne dele vaše sončne elektrarne, garancija lahko izbirate med 10 in 25 let, hkrati pa je v ponudbo vključeno tudi 10-letno jamstvo na ne-puščanje strehe pod elektrarno. Vaša sončna elektrarna je tako zavarovana do  potankosti in prav nič vas ne more presenetiti.

V kolikor je vaš največji strah, da vaša sončna elektrarna ne bo proizvedla dovolj elektrike, da bi lahko pokrili vse svoje potrebe, in ste zato v dilemi ali iti v nakup sončne elektrarne ali ne. Brez skrbi. Tudi za to so poskrbeli v GEN-I Sonce, saj vam bodo razliko avtomatsko dobavili iz omrežja. Tako da je skrb, da boste ostali brez elektrike, popolnoma odveč.