Se sprašujete, kaj je to kategorizacija apartmaja? Na enostaven način povedano je kategorizacija apartmaja oz. nastanitvenega obrata, razvrstitev nastanitve v določeno kakovostno skupino, pri čemer se upoštevajo vrsta in površine nastanitve, kakovost opremljenosti in storitve, ki jih sam obrat nudi. Kategorizirati je treba tudi apartmaje, kot je to značilno za hotele, motele, penzione, gostišča, kampe, sobe, počitniške hiše in stanovanja ter kmetije z nastanitvijo in marine. Pri tem vam je lahko v veliko pomoč podjetje Optimaplus Booking, saj je kategorizacija apartmaja nekaj, s čimer imajo veliko izkušenj. Hitro in brez zapletov uredijo kategorizacijo in vse v zvezi z razvrstitvijo vaše nastanitve in s tem dodelitvijo zvezdic.

kategorizacija apartmaja
Kategorizacija apartmaja je postopek, ki ga lahko za vas uredi uveljavljeno podjetje.

Kategorizacija apartmaja – za vse je poskrbljeno na enem mestu
Ste v dilemi, da bi kategorizacijo apartmaja uredili kar sami, ali bi to prepustili strokovnjakom. Seveda lahko to naredite sami, a le, če bo apartma ocenjen z največ tremi zvezdicami. V kolikor ciljate na več kot tri zvezdice, vam pri tem lahko pomaga zgolj zunanji ocenjevalec. Postopek kategorizacije se lahko opravi tudi prek spleta, a če ste v tem poslu novi, je bolje, da to prepustite izkušenemu podjetju. Dovolite, da vam kategorizacijo apartmaja uredi podjetje Optimaplus Booking, saj je zanje kategorizacija apartmaja utečen postopek, ki ga opravijo hitro in brez dodatnih zapletov, zato se lahko za vse dodatne informacije in samo izvedbo kategorizacije obrnete na njih.

V podjetju Optimaplus Booking je kategorizacija apartmaja zajeta že v njihovem osnovnem paketu, saj gre za postopek, ki ga je treba opraviti takoj na začetku. Po določenem času pa ga je treba obnoviti – po preteku petih let oz. ob morebitni spremembi kategorije. Ker se pravila kategorizacije, tako kot vse povsod vsake toliko spreminjajo, bo podjetje v vašem imenu vse spremembe spremljamo namesto vas in zato bo v vsakem trenutku poskrbljeno, da bo kategorizacija vaše nastanitve opravljena pravočasno in po veljavnih pravilih.