Končno je v Trebnjem trgovina s kvalitetno pijačo, ki jo lahko naročite domov. Drinx spletna trgovina omogoča, da imate dober pregled nad tem, kaj boste kupili, boljši, kot na policah v trgovinah, ker lahko vidite posamezne izdelke in preberete opise ter deklaracije in naročite tisto, kar vam ustreza glede kakovosti in cene. Kupite lahko vode, brezalkoholne in alkoholne pijače. Dobite lahko sokove, sirupe, vina, pivo, žgane pijače pa še kaj se vmes najde, kar vas bo presenetilo in razveselilo. Voda in sokovi so namenjeni vsakodnevnemu pitju, ostale pijače pa so namenjene praznovanjem občasnemu uživanju ni sprostitvi. Trgovina promovira zdrav način uživanja pijač in dobro kulturo pitja.

Drinx spletna trgovina

Včasih ne moremo do trgovine, je predaleč ali pa preprosto nimamo časa. Zato je spletna trgovina s pijačo zelo dobrodošla, ker lahko preprosto sedete za računalnik ali vzamete v roke telefon in tablico ter poklikate tisto, kar vam ustreza ter potrebujete, bodisi za zabavo ali za vsakdanjo rabo. Na razpolago so običajne kakovostne pijače in tudi posebne pijače, posebni letniki žganih pijač ter vina. Nekatera ponudba vas bo navdušila, je pa omejena, kar se tiče posebnih pijač, kar je razumljivo, ker lahko na sezono pridelajo le omejeno količino sortnega vina ali žgane pijače.

Naročate lahko za sebe ali za podjetje. Ob naročilu pijače pa boste zraven prejeli še darilo in sicer zanimiv prigrizek brez glutena. Ja, seveda se ob pijači prileže tudi kaj prigrizniti. V trgovini imate široko ponudbo viskija, gina, letnika vina, penine in šampanjce, rum in gazirane pijače ter sokove in vodo. Včasih se nekatere pijače naredijo tudi z mešanjem med seboj, zato je dobro, da imate pri roki vse vrste pijač. Seveda pa je veliko ljudi, ki pijejo samo nealkoholne pijače, zanje morate tudi poskrbeti, pa za otroke. Če boste naročili pijače za več kot 40 evrov, boste dobili dostavo brezplačno. Vsekakor se splača še posebej, ker je pijača res kakovostna in ne morete zgrešiti.