Verjetno že veste, da je astrologija neverjetno učinkovito in natančno orodje za napovedovanje, ki ga dobite tukaj https://www.astrointegral.com/. Toda, ali ste vedeli, da je astrologija, ali natančneje rojstna karta, najbolj obsežen in poglobljen način, da odkrijete, kdo ste in kaj resnično sta vaša življenjska pot in potencial? Astrološka rojstna karta je ustvarjena z uporabo kolesa zodiaka, ki opisuje planete, ki so znotraj znamenja zodiaka in kolesa hiš. Na podlagi rotacije Zemlje (24 ur) okoli lastne osi kolo hiš opisuje planete, kot da so znotraj katere koli od 12 hiš. Te hiše predstavljajo različne oddelke ali vidike življenja in tako znaki zodiaka kot planeti (ali njihovi vplivi) se bodo najmočneje manifestirali v sferi ali vidiku življenja, ki ga simbolizira hiša, v katero spadajo.

rojstna karta
Preučevanje teh koles, položajev in poravnav planetov ter hiš, v katere spadajo ob času in datumu vašega rojstva, lahko razkrije veliko o vaših talentih, skritih prednostih in slabostih ter o tem, kako jih povečati ali preseči. Preučevanje vaše lune vam bo na primer dalo vpogled v to, zaradi česar se počutite varne, medtem, ko bo preučevanje Venere pokazalo nekatere naravne talente, ki jih imate in razkrilo, kako se izražate v ljubezenskih zadevah.
Vaša 7. hiša (hiša partnerstva), planeti v njej in njen vladajoči planet bodo razkrili, kaj iščete pri potencialnih partnerjih. Vaša 10. hiša, ki ji vlada Saturn, lahko nakazuje vašo najboljšo možno izbiro kariere in / ali vaš najverjetnejši družbeni položaj. Astrološka rojstna karta razkriva dosti zadev v službi in karieri do ljubezni, družbenih in službenih odnosov; od zdravstvenih ali finančnih zadev do prijateljstev, potovanj in domačega življenja. Rojstni horoskop vam nudi bogate, večdimenzionalne vpoglede, ki vam omogočajo, da sprejemate najboljše in najbolj premišljene odločitve v vseh vidikih svojega življenja, izpolnite svoj resnični potencial in gradite globlje bolj smiselna razmerja. Odkrijte vse, kar morate vedeti o sebi in svojem življenjskem potencialu, tako da danes naročite rojstno karto in profil značaja.