Apartmaji v Bohinju so prava izbira za vsakogar, ki si želi svoj vsakdan zamenjati za pravljično in čarobno okolje v neokrnjeni naravi, s pogledom na mogočne hribe in gorovja ter mistično jezero. Z apartmaji v Bohinju boste dobili ravno to, pravljico na dosegu roke. Opremljeni so v značilnem in prepoznavnem alpskem slogu, a vendar z vsemi sodobnimi zmogljivostmi, da bo vaše bivanje kar se da prijetno. Ti apartmaji so precej zasedeni, saj so znani daleč naokoli po svetu, mi pa imamo izjemno srečo, da so nam pred pragom. Gre izkoristiti ta čudoviti biser naše narave.

Apartmaji v Bohinju

Apartmaji v Bohinju so primerni za vse starostne skupine in tako za družine kot za posameznike. Kaj je lepšega kot, če si družina vzame nekaj dni za raziskovanje teh prekrasnih kotičkov naše Slovenije, uživa v čudovitih razgledih, se poda na bližnje hribe ali si privošči osvežilni skok v jezero. Vse to namreč nudijo apartmaji v Bohinju. Prav tako pa so apartmaji idealni za posameznike, ki si želijo prijeten oddih in odmik od vsakdanjega prehitrega tempa življenja v kraje kjer se čas upočasni, pljuča nadihajo svežega zraka, telo pa napolni z novo energijo in zagonom za nove uspehe. Izbirate lahko tudi med različnim paketi in si izberete celoten paket različnih doživetij. Ta doživetja lahko zajemajo od aktivnega preživljanja prostega časa, sprostitve in razvajanja ter vse do kulinaričnih doživetij. V kolikor si želite tovrstnega oddiha, za dolgčas tu zagotovo ne bo prostora. Za željne predvsem miru pa ne manjka kotičkov za meditacijo in sprostitev.

Za vse pustolovsko navdahnjene so apartmaji v Bohinju tudi idealno izhodišče za razne izlete v bližnji in daljni okolici. Prav tako apartmaji v Bohinju ponujajo tudi veliko doživetij, ki vam telo napolnijo z adrenalinom. Različnih aktivnosti je tu na pretek. Od pohodništva ali kolesarjenja pa do vodnih aktivnosti, čolnarjenja ali plavanja. Pravo sprostitev vam lahko pričara tudi pestra izbira velnes storitev. Če se v Bohinj odpravite v zimskem času pa lahko pohodniške čevlje zamenjajo tudi tekaške smuči. Za smučarske navdušence pa je kot nalašč smučanje na bližnjem Voglu. Vsekakor se za vsakogar se najde nekaj in vam pričara dopust, ki ga še dolgo ne boste pozabili.