Si želite na vikend razvajanje, pa nimate ideje, kje vam bi bilo vse ponujeno?

Zagotovo ste kdaj po napornem tednu v službi zaželeli preživeti čas zase ali z družino. Dolenjske toplice so zelo priljubljena destinacija tako za enodnevno avanturo, kot za vikend oddih. So destinacija, ki vsakodnevno zadovoljuje želje obiskovalcev. V Termah Dolenjske Toplice se lahko greste vsakodnevno kopati tako v notranje, kot v zunanje bazene v času poletja in vročih dni. Ko pa pride čas, da se želite sprostiti sami ali s svojo boljšo polovico, pa je najbolj priljubljena dejavnost savna, masaža in pa džakuzi, kjer vam zraven podarijo še penino po izbiri in nekaj prigrizkov. Po koncu vašega oddiha se lahko v oštarijji Herbelier ustavite, in se prepustite njihovih okusnih specialitetam. Oštarija se nahaja v bližini term Dolenjske Toplice, tako da se lahko tja odpravite tudi peš. Tam si lahko tudi rezervirate mizo in tudi sobo, v kateri boste prenočili.

Zraven term Dolenjske Toplice se nahaja tudi hotel, ki je s termami povezan z dolgim tunelom. Tam si lahko rezervirate sobo in se tako vsak dan hodite relaksirat v terme Dolenjske toplice. Terme Dolenjske Toplice imajo rudi restavracijo zraven bazenov z bogatim izborom hrane in pijače, kjer lahko mirno opazujete svoje otroke, če se v času vašega kosila kopajo. v termah lahko tudi unovčite darilni bon, ali pa ga kupite in komu drugemu podarite vikend razvajanje. Terme Dolenjske Toplice so tudi zelo znano zdravilišče, kjer opravljajo fizioterapije v vodi. Za varnost je tudi poskrbljeno, saj je v vsakem trenutku zraven bazenov in masažnih kadi prisoten tudi reševalec.

Terme se nahajajo v Dolenjskih Toplicah, na Dolenjskem. Za rezervacijo vaše sobe jih lahko kontaktirate na telefonsko številko, ali pa na njihovi spletni strani izpolnite obrazec, kjer izrazite svoje želje in vam bodo poiskali prost termin. Prednost term Dolenjske Toplice je zagotovo ta, da jih lahko obiščete vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih.