Savna je dobra metoda za razstrupljanje telesa in jo ljudje uporabljajo že od nekdaj. Zdaj imate lahko svojo dom ali na vikendu in v pisarni in jo izberite www.savnasod.si na tej povezavi. Nov izum pa je savna sod, ki ga imate lahko doma, ker je tako majhen, da je lahko postavljen v vsakem prostoru. Hkrati je še lep okras. Če ga ne potrebujete več, pa se ga da seveda pospraviti do naslednje uporabe. Ker pa je tako super za dobro počutje, ga boste ves čas uporabljali prav vsi v družini ali s prijatelji. Imate lahko tudi takega, v katerem sta lahko dve osebi hkrati v savni, da je bolj zabavno in cenejše.

savna

Savna je dobra za to, da se prepotimo in skozi pore izločimo strupe, kar očisti naše telo. Tako razbremenimo ledvica in jetra ter očistimo kožo. Savnanje je priporočljivo do 20 minut. Sod za savno pa je super zato, ker je edini, kjer nimate glave na vročem in so možgani hladni ter zato na jih vročina ne vpliva negativno. Srce in možgani namreč ni dobro, da so na vročem, ker ne delujejo dobro.

Ko deluje savna sod, porabi le malo elektrike. Vanj lahko namestite eterična olja in dišave za popolno sprostitev. Tako se boste lahko vsak dna sprostili, da boste dobro delali in spali. S tem boste ohranili svoje zdravje skozi vse leto, še posebej pa pozimi, ko savna lepo pogreje telo, če ste bolj zmrznjene narave, vam bo to ustrezalo.

Kar pa je najlepše je to, da je tak sod, narejen iz lesa, resnično poceni. Od enega tisočaka do dveh boste zanj odšteli, odvisno je od velikosti soda. To je še vedno bistveno bolj poceni, kot če hodite v savno in plačujete vstopnino. Sod pa bo za vse v družini. Tudi niste vezani na noben urnik in pravila ter omejitve, ki so danes povsod in si tudi ne morejo vsi vsega privoščiti.