Otrok vedno prinese neko novo doživetje v družino, pa če je to prvi ali tretji otrok. Navadno rečejo, da je družina komaj takrat, ko so tukaj otroci. Saj vseeno naši otroci so največji zaklad, ampak preden pridejo na svet pa mine kar nekaj časa. V tem času se lahko pripravimo, kupimo določene dodatke in vse kar bomo potrebovali. Če jo to prvi otrok imamo kar precej dela. Ena od pomembnih stvari oziroma pohištva je tudi previjalna miza, ki nam zelo pride prav. Uporabne previjalne mize so zelo dobrodošle v času, ko je otrok v plenicah.

Kot sem že omenila največ vsega moramo nabaviti pred prihodom prvega otroka. Potem nam vse ostane in za naslednjega imamo kar veliko opreme od prvega otroka. Zato pa si lahko določeno opremo za dojenčka tudi izposodimo od prijateljev, znancev ali pa prav iz trgovine kjer izposojajo otroško opremo. Ampak previjalna miza nam lahko vedno prav pride. Najboljše, da poiščemo takšno, ki ima tudi predale, kamor lahko zložimo obleke, oziroma stvari, ko previjamo dojenčka. Nekoč nismo imeli previjalnih miz, smo previjale naše otroke na postelji ali sedežni. Ampak hrbtenica nam je včasih povedala, da to ni najboljša rešitev. Jaz sem se znašla in sem v kuhinji na mizo dala deko in sem oba otroka previjala tam, kar je bilo lažje.

previjalna miza

No danes nam tega ni treba početi, saj lahko kupimo previjalno mizo. Previjalna miza je zelo praktična za previjanje. Dokler se otrok previja nam lahko služi. Potem je ne rabimo nekomu podarjat, uporabimo jo lahko za različne namene. Previjalna miza naj je postavljena tam, kjer boste otroka največ krat previjali. To pomeni v prostoru, kjer bo vaš dojenček tudi spal prve mesece svojega življenja. Saj bo tako vse lažje in hitrejše. Poglejte na spletno stran, ki jo najdete zgoraj in si kupite eno previjalno mizo, če pričakujete v kratkem otroka.