Če želite obdarovati skozi vse leto, imate za poslovno darilo na voljo različne možnosti. Nostalgija in tradicija lahko na eni strani navdihujeta vašo poslovno darilo, medtem ko lahko na drugi strani izbirate med sodobnimi in tehnološko dovršenimi predmeti. Lahko pa tudi združite oboje za revolucionarno kombinacijo. Ne glede na vašo izbiro, lahko pri podjetju Agaric najdete poslovno darilo, ki bo vašim obdarovancem zagotovo pričarala nasmeh na obraz.

Ne skrbite za barve, materiale in ostale podrobnosti. Njihova ekipa strokovnjakov bo poskrbela za celotno oblikovanje in dekorativno zavijanje vaših daril. Poleg tega bodo poskrbeli tudi za skladiščenje in distribucijo vaših daril. Vaše želje in pričakovanja zaupajte njim, oni pa bodo poskrbeli za vse ostalo. Tako boste prihranili tako čas kot denar, hkrati pa bodo poskrbeli, da bo vašr poslovno darilo izpolnilo vsa vaša pričakovanja.

Okusne in edinstvene čokoladne dobrote kot popolno poslovno darilo

Ponujajo okusno in privlačno izbiro poslovnih daril, ki vključujejo najrazličnejše čokoladne dobrote. Poleg čokopalčk, medenih čebelic in hrustljavih srčkov, boste našli tudi čokolado s solnim cvetom, čokoladne tablice z različnimi okusi ter čokolado, ki je izdelana ročno in predstavlja okuse Slovenije. V primeru, da se v čokoladni ponudbi ne najde primernega darila, pa imajo na voljo tudi linijo sladkih poljubčkov.

Izvirna poslovna darila za sladkosnede

Vedno navdušujoča je izvirno poslovno darilo, ki ponuj različne okuse. Pri tem se izbira med trufflejem s šampanjcem, konjakom, viskijem in ginom izkaže za zelo priljubljeno. Poleg tega pa so na voljo tudi čajne, zeliščne in Mediterana praline, ki s svojimi inovativnimi dodatki ustvarjajo nepozaben okus in zadovoljstvo prejemnikov darila. Praznično vzdušje s slastnim vonjem božičnih piškotov in ostale praznične hrane nam navadno dobro ostane v spominu. Z željo, da bi svojim poslovnim partnerjem vzbudili spomine na čudovite praznične dni, in jim pričarali praznično vzdušje, pa so ustvarili čudovita poslovna darila, ki se imenujejo Praznične sladkosti.

Poslovno darilo

Če iščete popolno poslovno darilo za dolgoletne partnerje, je pomembno, da izberete skrbno izbrana darila, ki bodo pokazala vaše spoštovanje in hvaležnost za dolgoletno sodelovanje. Za starejše poslovne partnerje, s katerimi že dolgo sodelujete, je lahko prava izbira tudi vitaminsko obogatena pošiljka zdravja, ki bo pripomogla k njihovemu dobremu počutju.

Razkošna ponudba poslovnih daril – od elegantnih stekleničk z žganjem do košaric slovenskih dobrot.

V ponudbi imajo odlične izdelke, med drugim vrhunski slovenski med, zapakiran v lični kartonasti škatlici. Poleg medu pa lahko izbirate tudi med bogato ponudbo domačih marmelad, zlatega medu in drugih izdelkov, ki bodo polepšali jutra vaših obdarovancev in jim poleg tega prinesli tudi nekaj zdravja.

Ponujajo vam možnost, da podarite svojim poslovnim partnerjem nekaj posebnega – elegantne stekleničke s prefinjenim okusom žganja v kombinaciji s suhim sadjem. Na voljo so različne vrste žganja, kot so robidovo, jabolčno, malinovo, žajbljevo, višnjevo, smrekovo ali slivovo žganje, ki bo zagotovo navdušilo vaše obdarovance. Poleg tega vam ponujajo tudi žganja s celim sadjem, teranov liker, ekološko penečo medico Edina in razkošne praline.

Njihova ponudba poslovnih daril zavzema tudi košarice slovenskih dobrot, ki so sestavljene preudarno in z veliko skrbjo. Izbirate lahko med različnimi košaricami, kot so: Fantazija okusov, Aroma oliv, Harmonija okusov, Okusi Slovenije, Zdrava malica, Odlična večerja in Božanska predjed. Če pa ste bolj drzni in želite presenetiti svoje poslovne partnerje z izvirnimi poslovnimi darili, so na voljo košarice kot so Slovenski gurman, I feel Slovenia in Kraljevo kosilo. Vsebino košaric lahko prilagodimjo vašim željam in tako zagotovimjo popolnoma unikatno doživetje.

Izvirna in kvalitetna poslovna darila za povečanje prepoznavnosti in krepitve pripadnosti zaposlenih.

Če želite svojim poslovnim partnerjem ali zaposlenim podariti darila, ki bodo poskrbela za njihovo udobje in sprostitev, potem je njihova ponudba prava izbira. Med njihovimi poslovnimi darili boste našli personalizirane skodelice, brisače, antistresne žogice, dišeče solne kopeli, darilne sete za nego telesa, odeje, copate in še več. Poleg tega vam ponujajo tudi darila za ohranjanje pisarniškega reda in miru.

Poslovna darila, ki so okolju prijazna in imajo stil, so vedno dobra odločitev. Pri njih so vam na voljo barvite darilne vrečke iz različnih materialov in dimenzij, prilagojene različnim priložnostim. Da bi vam omogočili še bolj osebno noto, lahko personalizirajo vrečke s tiskom ali vezenjem. Kakovostna in posebej izvirna poslovna darila so lahko odličen način za izboljšanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke, spodbujanje poslovnega uspeha in utrjevanje pripadnosti zaposlenih k vašemu podjetju.

V današnjem času je skrb za okolje postala izjemno pomembna, saj podjetja želijo prispevati k trajnostnemu razvoju in zmanjšanju negativnih vplivov na okolje. V ponudbi poslovnih daril boste našli širok nabor ekoloških izdelkov, ki so kakovostni, praktični in opremljeni z ustreznimi certifikati. Z izbiro ekoloških poslovnih daril boste pokazali, da se zavedate pomembnosti trajnostnega razvoja, ter da ste usmerjeni v prihodnost.