Preverite zelene rešitve podjetja Partner graf, kjer vam nudijo celostne grafične storitve, popravljanje in pregledovanje datotek. V nadaljevanju boste izvedeli več o podjetju Partner graf in kakšne storitve ponuja. Prav tako vam ponuja offset tisk za večje serije tiskovin, ki so primerne za stik z živili, digitalni tisk za hiter in ugoden tisk manjših ter personaliziranih naklad ter XXL tisk za tiskanje večjih formatov, kot so plakati, reklamne table in nalepke. Nudijo tudi različne vrste vezave tiskovin v njihoviknjigoveznici ter obogatitev le-teh s posebnimi efekti.

Ponudba raznolikih poslovnih tiskovin, promocijskih daril in ter možnosti vezave in personalizacije

Vabljeni v svet izdelkov, kjer nudijo različne poslovne tiskovine, kot so dopisni listi, kuverte, vizitke, CMR obrazci, potni nalogi in samokopirni obrazci. Prav tako imajo v ponudbi namizne podloge in rokovnike. Na voljo so tudi promocijske tiskovine, med katerimi izstopajo letaki, plakati, zgibanke, katalogi, revije, index katalogi, razglednice, voščilnice ter kuponi. Del ponudbe je tudi leposlovje, vključno z različnimi knjigami, brošurami, pobarvankami, učbeniki, letnimi poročili in slikanicami. Embalaža in nalepke so prav tako del ponudbe, kjer so na voljo škatlice, nalepke, etikete, pasice za živila ter navodila za uporabo in priročniki.

Promocijska darila so prav tako del njihove ponudbe. Na voljo so stenski, namizni in gasilski koledarji, vrečke, rokovniki, planerji ter pisalni bloki. Ponudba vključuje tudi posebne tiskovine, kot so Roll-Up, Forex plošče, transparenti, kapa plošče in XXL nalepke. Vezava in dodelava tiskovin je možna z izbiro trde ali mehke vezave, šivanjem z žico, kovinsko ali plastično špiralo, lepljenjem in personalizacijo ter izsekovanjem. V spletni trgovini ponujajo tudi izdelke, ki jih lahko naročite in v kolikor bi potrebovali več informacij o katerem koli izdelku v ponudbi jih lahko kontaktirate.

45 let izkušenj in kakovosti ter skrb za okolje

Podjetje Partner graf se zavzema za stalno izboljševanje kakovosti svojih storitev in izdelkov, ki jih ponuja, ob tem pa varuje okolje. Vsi zaposleni so zavezani k stalnemu napredku kakovosti svojega dela, produktov in procesov. Učinkovito delovanje sistema je omogočeno z upoštevanjem navodil in pravil podjetja.

Podjetje Partner d.o.o. Grosuplje, ki se ukvarja z dejavnostjo “Tiskarna in poslovne storitve”, je bilo ustanovljeno leta 1975. Leta 1992 se je podjetje delilo na dve enoti: Partner biro d.o.o. Grosuplje, ki se ukvarja z računovodskimi storitvami ter Partner graf d.o.o. Grosuplje, specializiran za tiskarsko in grafično dejavnost. Od takrat naprej je podjetje razvilo kakovostne izdelke in postalo grafično podjetje z 26 strokovnjaki. Slednji s svojo sodobno opremo, dolgoletnimi izkušnjami in stalnim izobraževanjem izdelajo izdelke najvišje kakovosti. Podjetje se je leta 2013 preimenovalo v Partner graf zelena tiskarna d.o.o. in se tako zavezalo k nadaljnjemu izboljševanju kakovosti svojih storitev ter hkrati skrbi za ohranjanje okolja. Partner graf zelena tiskarna d.o.o. stremi k varčni in optimalni rabi materialov ter energije, saj tako ustvarja večjo dodano vrednost ob manjši potrošnji sredstev. Prav tako zmanjšujejo količino odpadkov in emisije CO2.

Partner graf

Partner graf je podjetje, ki se že od leta 1975 zavzema za visoke standarde in odlično kakovost. So zelena tiskarna, ki si želi postati najbolj prepoznavna po zavezanih okoljskim standardom. Njihova vizija je zagotoviti zadovoljstvo vseh sodelujočih, tako da strankam omogočijo kakovostne izdelke in storitve, ki so narejeni z uporabo trajnostnih materialov in z gospodarno rabo energije. Kot podjetje se vedno trudijo pridobivati nova znanja in tehnologije, da lahko še naprej rastejo in postavljajo visoke standarde kakovosti. Želijo biti zgled drugim podjetjem in skupaj prispevati k varovanju okolja.

Izdelava in posodobitev vizitk visoke kakovosti za vaš uspeh v poslovnem svetu

V zeleni tiskarni vam pomagajo izdelati vizitke visoke kakovosti ali obnoviti vaše stare vizitke. Pri njih je vedno na prvem mestu zadovoljstvo strank in kakovost končnih izdelkov. Vizitke so pomemben način predstavljanja sebe ali podjetja, ko se srečujemo z bodočimi poslovnimi partnerji. Zato je ključnega pomena, da so vizitke narejene kvalitetno, saj bodo odraz vašega odnosa do dela. Te majhne kartice lahko povedo več, kot si mislimo. Poleg prvega vtisa na naslovnika, ki je zelo pomemben, je lahko vizitka tudi ključni element za uspeh v poslovnem svetu. Pri Partner grafu, ne izdelujejo samo nove vizitke, ampak ponujajo tudi posodobitve in nadgradnje vaših obstoječih vizitk. Tisk vizitk vedno začnejo z analizo vaših starih vizitk, nato pa vam ponudijo strokovno svetovanje za izboljšanje vaših vizitk, da bodo bolje služile vašemu namenu. Ponujajo tudi brezplačni bon za analizo vaših vizitk, saj se zavedajo, kako pomembno se je potrebno potruditi, da bi dosegli uspeh na trgu.

Kakovostno tiskanje plakatov in letakov za učinkovito promocijo vaših izdelkov in storitev

Letaki so odličen način promoviranja izdelkov in storitev. Kljub temu, da smo vsak dan obkroženi z oglaševalskimi sporočili, imajo letaki še vedno moč zajeti pozornost potencialnih kupcev. Da bi vaši letaki izstopali med poplavo drugih promocijskih materialov, je pomembno, da so kakovostno izdelani in vsebujejo privlačno in unikatno vsebino. V tiskarni so specializirani za izdelavo kakovostnih letakov, prilagojenih vašim potrebam in željam. Pri pripravi letakov vam nudijo tudi pomoč pri grafičnem oblikovanju. Pri izbiri ponudnika tiskarskih storitev pa je pomembno izbrati kakovostnega in zanesljivega partnerja ter se odločiti za uporabo papirja najvišje kvalitete. V tiskarni vam nudijo storitve tiskanja plakatov, pri katerih je vedno v ospredju kakovost izdelka ter zadovoljstvo strank. Plakati so odličen način, da se vaše podjetje predstavi širši javnosti.