Vremenske ujme, ki so v zadnjih letih vse bolj resne in pogoste, zahtevajo vse več preventivnih ukrepov s pomočjo katerih zavarujemo svoje premoženje – vključno z avtomobili. Ste se že kdaj vprašali kako zaščititi svojega jeklenega konjička pred točo in vetrom? Odgovor zagotavljajo polne polikarbonatne plošče – cenik za dostop do njih je dostopen tako na spletu kot osebno pri ponudnikih.

Kje iskati polne polikarbonatne plošče cenik?

Kakovostne polne polikarbonatne plošče morate dobiti skupaj s certifikatom, ki dokazuje njihovo kakovost in skladnost. Polikarbonatne plošče so enostavne za montažo, vzdrževanje ter nudijo sodoben in estetsko dovršen videt vašega nadstreška s katerim boste zagotovili popolno skladnost vašega stanovanjskega objekta in njegove okolice, hkrati pa zaščitili svojega jeklenega konjička. Gre za material, ki je izjemno odporen in uspešno kljubuje tudi toči. Prav zato je v zadnjih letih pridobil na veljavi ter postal eden od najbolj priljubljenih materialov za izdelavo nadstreška.

Cenik je dostopen pri proizvajalcih – enostavno pošljite nezavezujoče povpraševanje o ponudbi in cenah glede na vaše potrebe in želje. Izdelki so namreč prilagojeni potrošniku in njegovim željam, pri čemer vam strokovna ekipa proizvajalca svetuje, kako doseči želene rezultate, katere materiale uporabiti in podobno. Glede na specifikacije boste dobili okvirno informativno ponudbo o ceni izbrane storitve ter se odločili ali jo boste sprejeli.

 

polne polikarbonatne plosce cenik
Zavarujte jeklenega konjička pred vremenskimi nevšečnostmi.

 

Kje lahko uporabljam polikarbonatne plošče?

Polikarbonatne plošče so izjemno priljubljen material, ki se uporablja za gradnjo nadstreškov, postavitev zimskega vrta (deluje podobno kot steklo), reklamnih panelov, prav tako pa jih ljudje pogosto uporabljajo za zasteklenitve oken ter kot obliko stenskih pregrad.  Plošče namreč zagotavljajo tako toplotno kot zvočno izolacijo, so enostavne za prenos in montažo ter so ognjevarne. Skrb, da boste morali plošče kmalu zamenjati je popolnoma odveč. Proizvajalec namreč zagotavlja kar 10 let garancije na izdelek, kar pomeni, da plošče v resnici odlično kljubujejo času, pa tudi vremenskim razmeram, vključno z ultravijoličnim sevanjem.