Ali v vašem podjetju uporabljate stretch folijo za ovijanje različnih izdelkov, paketov in pošiljk? Če je vaš odgovor, da, potem je nakup mini stretch folije s klikom na to povezavo https://kammtrade.si/stretch-folija/, prava odločitev za vas. Na omenjeni spletni strani je ponudba različne vrste, debeline in širine stretch folije, ki pride prav za različne potrebe v vsakem podjetju. Ena od možnosti izbire je tudi mini stretch folija.

V osnovi je običajna velikost kot tudi mini stretch folija zelo raztegljiv plastičen film, ki je običajno izdelan iz linearnega polietilena nizke gostote. Tako običajna velikost stretch folije kot tudi mini verzija je ovita na kartonastih tulcih. Folija je na izbiro v različnih barvah, saj je mini stretch folija primerna za ovijanje pošiljk, paketov in različnih izdelkov, ki jih ščiti pred umazanijo, prahom, vlago, radovednimi pogledi in tudi nezaželenimi posegi, zato je idealna za shranjevanje in transport. Izbira različnih barv pa omogoča, da določene izdelke v skladišču lahko prepoznate že samo po barvi ovite folije.

mini stretch folija
Mini stretch folija in odvijalec sta nepogrešljiva v vsakem podjetju.

Danes si tako uporabniki kot proizvajalci želijo čim tanjše in hkrati dovolj trpežne stertch folije. Zato se proizvajalci trudijo izdelati stretch folijo, ki bo hkrati zelo močna in tanka, da ima uporabnik čim manj odpadkov. Tanjša (mini) stretch folija je zelo prava izbira z okoljskega vidika, saj v procesu proizvodnje porabi manj naftne smole, posledično je cenejša, hkrati pa pusti tudi manjši ogljični odtis. Poleg vsega že naštetega pa zavzame tudi manj prostora v skladišču kot tudi med samim transportom. Trenutno so v trendu mnogo slojni filmi, saj se tovrstna folija ne trga in ima odličen oprijem, na ta način si uporabnik zniža stroške, njegovi izdelki pa so med transportom zaščiteni pred morebitnimi poškodbami in preveč radovednimi prsti.

Mini stretch folija je manjše velikosti in teže
Mini stretch folija rolice so manjše in izjemno priročne za uporabo. Glede na vaše želje in potrebe, vam v podjetju naredijo mini stretch folijo povsem po vaših željah. Prilagodi se lahko tako barva folije, širina rolice in tudi dolžina navitja. Najbolj standardne mere mini stretch folije imajo vedno na zalogi, to so širine 100 mm, 125 mm in 250 mm, ki so že pakirane v karton. Običajno se mini stretch folija uporablja skupaj z odvijalcem, ki pomaga zmanjšati trenje med tulcem in rokami med samim ovijanjem. Odvijalci so danes cenovno zelo dostopni in vsakodnevno uporabni, če ga le imate pri roki. S pomočjo odvijalca bo zavijanje vaših pošiljk, paketov in izdelkov hitro ter učinkovito. Na trgu so trenutno na voljo kovinski in plastični odvijalci. Priporočamo vam, da izberete odvijalec za 3 ali 5 kg rolo za ročni odvijalec. Kmalu po tem, ko boste prvič držali v rokah ovijalec in ga uporabljali, boste ugotovili, da je nepogrešljiv pripomoček v vašem podjetju. Mini stretch folija in odvijalec bosta vaša pomočnika pri zavijanju vseh naslednjih pošiljk, paketov in izdelkov, ki se bodo shranjevali ali odpošiljali iz vašega podjetja. Zato ne odlašajte, kontaktirajte podjetje, povejste svoje želje in naročite svoj paket mini stretch folije že danes, da jo boste lahko uporabljali že v naslednjih dneh.