Vsi imamo v življenju neko skrito željo, nekaj narediti ali napisati. Vsak živi drugače, ima neko življenje drugačno od nekoga drugega. Nekomu je v življenju lepo, kot rečejo z rožicami postlano, drugi nimajo vsega ampak se znajdejo, spet pa so eni, ki imajo zelo razgibano svojo življenje. Ampak vse to bi bilo mogoče včasih si dobro kam zapisat, saj je zanimivo čez čas si vse to prebrati in se spomniti, življenja nazaj. Še boljše pa je, če si omislite svojo knjigo, napišete čist svojo knjigo, je pa odvisno od vas kaj hočete v njo dati. Ali bo to vaše življenje, mogoče kakšno potovanje ali pa čist kaj drugega. Da izdaš svojo knjigo in jo berejo drugi ni lahko opravilo, prav tako ne sama izdaja knjige. Kako izdati knjigo si lahko tudi preberete na spletni strani Tomaž Gorec, ki je napisal o tem članek, saj v njegovem podjetju vam lahko tudi s tem pomagajo.

V tem času, ko imamo ogromno časa lahko začnemo razmišljati o svoji lastni knjigi. Če mene kdo vpraša, o tem že razmišljam ogromno časa. Sama imam zelo mešano, če lahko temu rečem življenje. Nikoli mi ni bilo lahko v življenju, posebej ne, kot otroku. Tudi sedaj, ko imam svoje življenje, otroke in partnerja je življenje pestro. Moramo si vsi priznati, da so v življenju vzponi in padci in ni družine, ki se ne bi včasih malo skregala. To je lahko tudi mogoče vse v kakšni knjigi zapisano. Ampak kako izdati knjigo je tisto vprašanje. Meni ni težko vse misli in besede spravit na papir oziroma na računalnik. Težje je potem poiskati založbo in kako izdati knjigo. Sama izdaja knjige ni lahko, prav tako ni poceni. To ti pobere že na začetku ogromno denarja, kar pa je včasih ne mogoče, če ga nimaš že v začetku.

Sem pa že pred nekaj dnevi prebrala članek o Tomažu, ki opisuje, da v njegov podjetju vam lahko pomagajo. On ima podjetje Spletni partner, kjer se v resnici ne ukvarjajo samo izdajo knjig. Gredo pa vam lahko na roko oziroma pomagajo finančno kako izdati knjigo. Za vse bodo poskrbeli oni v podjetju, vi ne boste imeli nič stroškov. Če dobro o tem razmisliš, vidiš, da so še na tem svetu dobri ljudje, ki ti pomagajo, da lahko uspeš. Kako priti do izdaje in da vam pomagajo, si preberite v članku, ki ga najdete zgoraj ali pa napišete Tomaž Gorec in poiščete ta članek. Tudi jaz o tem že par dni razmišljam in ne vem če se naj spravim v samo pisanje.

Knjig je že ogromno na naših policah. Vidite, da tudi vsebine so zelo različne. Prav tako je odvisno od vas kaj želite v knjigo dasti. Kako izdati knjigo vas ne treba skrbeti, saj vam lahko Spletni partner pomaga. Vi samo morate najti primerno vsebino ter jim pisati in se z njimi dogovoriti. Lahko pišete o potovanju, o svojem življenju, vsebin se najde ogromno. Sigurno ima vsak nekaj za povedat in te besede je najlepše, če napišete na računalnik. Knjiga ni nujno, da ima 1000 strani, lahko jih ima samo 300.