Jacuzzi je izumil Italijan z enakim priimkom in je dandanes izjemno popularen, dobite pa ga tukaj https://www.jobplus.si/jacuzzi. Ta masažna banja ali mini bazenček je hidroterapevtska tehnika na osnovi vode, ki jo uporabljajo lastniki toplic in zdravstveni delavci po vsem svetu. Zdravilne lastnosti vode v masažni kadi skupaj nudijo številne koristi za zdravje in izboljšave za tiste, ki se redno namakajo v njej. Jacuzzi vam s kombinacijo toplote, vzgona in masaže pomaga sprostiti telo, zmanjša nakopičeno mišično napetost in olajša boleče sklepe, hkrati pa izboljša cirkulacijo. S preprostim namakanjem v masažni kadi na vodni curek lahko doživite svet drugačnosti fizično in čustveno.

jacuzzi

Udobno se namestite, sprostite in pustite, da vaš jacuzzi ali masažna kad opravita vse delo. Če nekajkrat na teden sedite v vroči kadi samo 20 minut na dan, lahko bolje spite, zmanjšata se raven stresa in mišična napetost, umirijo se bolečine v sklepih, izboljša se cirkulacija krvi ter vaša polt, nenazadnje lahko vzdržujete telesno težo. Hidroterapija je lahko koristna tudi za tiste, ki okrevajo po manjši poškodbi. Jacuzzi izboljša cirkulacijo krvi, kar lahko pomaga izboljšati naravno proizvodnjo pozitivnih endorfinov, pomaga olajšati občutke bolečine in tesnobe, hkrati pa pomaga krvi in kisiku doseči prizadeto območje. Vzgon in toplota vode lahko tudi pomagata zagotoviti veliko bolj udobno okolje za sprostitev, kar pomaga izboljšati ravnotežje, prožnost in splošno mobilnost.

Morda boste presenečeni, koliko lahko jacuzzi in hidroterapija spremenita vaše življenje. Če imate eno od naslednjih zdravstvenih težav, vam lahko namakanje v vroči kadi prinese nekaj olajšanja ali izboljšanja. Pred zdravljenjem katerega koli stanja z vročo kopeljo vedno priporočamo, da se najprej posvetujete z zdravnikom Napete mišice lahko povzročijo občutek fizičnega nelagodja. Topla temperatura vode lahko pomaga telesu, da se sprosti, kar je prvi korak pri zmanjševanju mišične napetosti. Od tam bodo močni, a nežni curki zmasirali nekatere predele vašega telesa, ki so najbolj izpostavljeni stresu. To so prednosti, ki vam jih nudi vaš lasten jacuzzi, ki ga dobite zgoraj na povezavi.