Znamka, ki svoj sloves vleče že od leta 1963, ko je na cesto postavila svojega prvega rojaka. Od takrat je šlo vse samo še navzgor in počasi so se nizali različni modeli, ki so aktualni še danes. Honda kakovostni avtomobili so visoko na lestvici priljubljenih avtomobilov zaradi svoje zmogljivosti, užitka ob vožnji ter predvsem zaradi svojega videza.

Športno elegantna prevleka teh avtomobilov je resnično neprecenljiva in kar vabi pozornost številnih opazovalcev. Vas mika, vendar niste prepričani o izbiri, prijavite se na testno vožnjo in prepričani smo, da vas bo zapeljala.

Honda avto

Honda avto modeli

Številni bi rekli, da se vrstijo od električnega varčneža pa vse tja do dirkalnega konja. In prav zares je tako! Honda avto ima v svojih vrstah kar nekaj močnih modelov, ki so sproti rasli, se tehnološko razvijali in uspešno stopali v koraku s časom, da so danes lahko tukaj.

 • Honda avto E,
  Retro moderen videz s čistimi in preprostimi linijami nudi prostorno in udobno vožnjo z elektromotorjem, z zmogljivostjo 113 kW.
 • Jazz hibrid,
  Razvit iz smeri inženirjev, za zmanjšanje emisij in učinkovitosti porabe goriva. Ponuja zmogljiv pogon s kombinirano porabo goriva s samo 4,6 l/100 km. Čudovit panoramski pogled zaradi vetrobranskega stekla in ozkih A – stebričkov.
 • Crosstar,
  Najnovejši model v družini Honda avto vam bo omogočil nove dimenzije udobne hibridne vožnje tako skozi mesto kot izven njega. Z veliko prostora za noge in »magic seat« tehnologije, vam omogoča prenašanje različno velikega tovora.
 • Civic,
  Ustvarjen za zmogljivost, vas bo model Civic popolnoma očaral. Športno elegantno doživetje vam omogoča notranjost z udobnimi sedeži, popolnimi varnostnimi sistemi, velik prtljažni prostor in več.
 • Civic type R,
  ali dirkalni moder z varianto Race, ki vas bo popeljalo v višave. Imate radi adrenalin in zmogljivost pod pokrovom? Potem je za vas ustvarjena Honda avto, ki je ustvarjen z dušo in zasnovan za čisti užitek v vožnji.
 • CR-V hibrid in
  Čudovit terenec, ustvarjen z učinkovitim 2.0 bencinskim motorjem in 135 kW zmogljivim elektromotorjem v kombinaciji z 2 ali 4 kolesnim pogonom ter samodejnim menjalnikom.
 • NSX ali New Sports eXperience
  The power of dreams – rezultat je avtomobil, ki se čudovito poveže z vami in cesto. Drugače imenovan super Honda avto prefinjenega rodu, ki je precizen v vseh svojih podrobnostih in združuje vsakodnevno vožnjo s čudovitimi dirkaškimi zmogljivostmi.

Zakaj avti prihodnosti?

Zaradi svoje edinstvene zmogljivosti in tehnologije, ki jo inženirji skozi čas pridno razvijajo in upodabljajo v različne modele. Prikupen primer so tukaj hibridna vozila, ki imajo kombinacijo bencina in elektrike ter zmogljive elektro motorje, ki so za današnji čas več kot odlični. Honda svoje modele zmeraj skrbno preizkuša, tako v varnosti kot tudi uporabnosti in prostornosti, da so primerni za vas in seveda vaše vsakodnevne potrebe.

Vsak model pripišejo določeni skupini uporabnikov, ki jih imajo tudi 15 let ali več. Ob ogledu novih vozil, se vam bodo zagotovo zasvetile oči, saj boste ogledali popolno kombinacijo športa in elegance, nekatere s pridihom nostalgije, druge strogo terenske in tretje dirkalne konjičke, ki nabijejo adrenalin v višave.

Kateri model pa bo vaša izbira?