Hipnoza vsi veste kaj je oziroma vsaj mislite, da pa veste. Marsikdo misli, da je to nekaj zabavnega, da lahko potem s človekom delaš karkoli hočeš. Ampak ni to bistvo tega. S tem se da tudi kaj zdraviti ali pa odkriti nekaj kar se skriva globoko v vaših mislih in, če je pomembno se lahko s pomočjo hipnoze tudi tega spomnite. Ni pa to tako lahko. Same hipnoze se je potrebno naučiti, ker se lahko drugače hitro kaj zalomi. Obstaja tudi tako imenovana samohipnoza, kjer se naučite kako to narediti na vas samih. Pravo vprašanje pri vseh tem pa je tudi kaj je in kaj ni hipnoza. Marsikaj morate vedeti o tem, da boste to sploh razumeli.

hipnoza

Zdaj samohipnoza tudi pomeni to, da če imate vi slabe misli, da ste za to krivi čisto sami. Vi ste se nekako pripravili do tega in tudi to je neke vrste hipnoza. To je tisto kar lahko vi sami naredite in to odpravite pri samih sebi. Najlažje vas to naučijo na kakšnih terapijah ali vajah, kjer se tega naučite. S pomočjo izvrstnih učiteljev boste to potem res znali in se znali kontrolirati. Je pa seveda potrebna volja po učenju in, da ste sploh pripravljeni na spremembo pri sebi. Kot sem rekla tukaj je potrebno veliko ene vaje, da sploh to znate. To se lahko naučite marsikje, vam pa res kvalitetne ure učenja ponuja Mastermind akademija, ki ima izvrstne učitelje iz tega področja. Tukaj lahko dobite certifikat, da veste kaj je hipnoza in kako se le ta izvaja. To je tudi pomembno, da vam bodo potem drugi zaupali in se vam bodo lažje prepustili. Zraven navadne hipnoze, se pa tukaj naučite tudi samohipnoze, ki sem jo omenila prej. Da ne boste nikoli več imeli slabih misli in slaba energija bo kar šla vstran od vas.

Hipnoza ni tako lahka kot mogoče vsi mislite. Tukaj je potrebno velika dela z samim seboj in pa učenja. Je pa seveda trud na koncu poplačan, ko boste dobili certifikat v roke. Zaupajte najboljšim strokovnjakom, da vas bodo naučili vse kar morate vedeti o tem. Poiščite tečaj za vas.