Električni motorji (http://www.tromox.net/) predstavljajo sodobno transportno rešitev, ki hkrati pomembno vpliva na bolj zeleno okolico – predvsem v mestih. E-mobilnost je namreč naša prihodnost, kar se dobro zavedajo tudi pri podjetju Tromox, ki izdeluje unikatne in kakovostne električne motorje. Njihovo glavno vodilo je skrb za okolje, kar je tudi poglavitni razlog, da so svojo proizvodnjo namenili vozilom prihodnosti. Električni motorji Tromox slovijo po inovativnem dizajnu in zmogljivem električnem motorju. So odlična rešitev za prevoz v mestih, saj uporabniku omogočajo zelo hitro dosego željenega cilja. Ob tem pa minimalno vplivajo na okolje.

električni motorji

Pametna tehnologija

Ta odlična prevozna sredstva pa odlikuje tudi napredna tehnologija – ta se nenehno razvija in vse bolj prežema tudi svet motociklizma. Najsodobnejši električni motorji so tako zasnovani zares pametno. Omogočajo vam, da jih lahko zaženete zgolj s pritiskom na en gumb, lahko imajo daljinski upravljalnik za vklop in izklop alarma, ponašajo pa se celo z inteligentnim centralnim kontrolnim sistemom, ki vsebuje različne senzorje ter dodatne možnosti. Gre torej za zares inteligentne prevozne napravice, ki pa so hkrati povsem prilagojene vašim željam. Navdušil vas bo tudi pametni zaslon, ki vam ves čas prikazuje vse, kar potrebujete za naravnost odlično vožnjo.

Tromox pa je razvil celo svojo aplikacijo, ki vam omogoča popoln nadzor nad vašim električnim cestnim prijateljem. Z njeno pomočjo si boste lahko natančne podatke o svojem električnem motorju ogledali, kadarkoli boste to želeli. O svojem vozilu boste hitro in enostavno izvedeli najrazličnejše splošne informacije, stanje akumulatorja, zahvaljujoč stalnemu napredku pa uporabnike stalno razveseljujejo nove in nove možnosti nadzora in upravljanja e-motorja.

S pomočjo napredne tehnologije se bo vaš električni skuter dobesedno povezal z vami in vam pričaral zares nepozabno izkušnjo v vožnji. Dovolite si, da vas očara inovativnost in vrhunska uporabniška izkušnja, v katero se boste zagotovo zaljubili. In kar je najpomembnejše – začutili boste tisti prijeten veter v laseh, zaradi katerega se boste počutili popolnoma svobodni.