Tudi vas pogosto mučijo bolečine v želodcu in trebuhu, zdravniki pa nikakor ne najdejo zdravila, ki bi vam zares pomagalo? Poskusite si pomagati z izdelki iz smrekove smole, ki dokazno prinašajo pozitivne rezultate. Obiščite spletno stran proizvajalca, kjer vas bodo pričakali tudi nasveti za premagovanje bolečin v želodcu.

Če začutite bolečino kjerkoli med prsnim košem in sramnim predelom, govorimo o bolečinah v trebuhu, ki so lahko krčevite, tope ali ostre. V trebušni votlini imamo veliko organov – želodec, jetra, žolčnik, vranica, trebušna slinavka, tanko in debelo črevo, ledvice in nadledvične žleze – zato je lahko vzrokov za bolečine veliko. Najpogosteje se izkaže, da je izvor bolečine v črevesju ali pa želodcu. Bolečine v želodcu se lahko pojavijo zaradi različnih bolezni. Morda gre za kronično vnetje želodčne sluznice, rane na želodcu ali pa gastroezofagealno refluksno bolezen (GERB). Bolečine vam prav tako lahko povzroča akutno vnetje prebavil, kronična vnetna črevesna bolezen ali pa sindrom razdražljivega črevesja. Omenjene bolezni oz. težave z želodcem lahko povzročajo različni dejavniki, denimo dolgotrajna uporaba protivnetnih nesteroidnih zdravil (aspirin, ibuprofen itd.), prekomerno in kronično uživanje alkohola, kajenje, prekomerna telesna teža, lahko pa gre tudi za kakšno avtoimuno bolezen ali okužbo s kakšnimi virusi oz. bakterijami. Morda imate pač smolo in v sebi nosite genetske predispozicije za kakšno od omenjenih bolezni oz. težav. Za lajšanje in zdravljenje omenjenih bolezni se uporabljajo različna zdravila in diete, poizkusite pa lahko tudi povsem naravna zdravila na osnovi smrekove smole, ki dokazano učinkovito delujejo. V kolikor pa začnete bruhati kri, odvajate krvavo, črno ali lepljivo blato, imate težave z dihanjem ali začutite oteklino v trebuhu, se vam koža obarva rumeno ali pa imate zelo močne bolečine v trebuhu, nemudoma obiščite zdravnika.

bolečine v želodcu
Bolečine v želodcu lahko lajšate z zdravili iz smrekove smole.

Vzrokov za bolečine v trebuhu je veliko, saj imamo v trebušni votlini veliko organov, a najpogosteje bolečine izvirajo iz želodca ali črevesja. Izdelki iz smrekove smole dokazano pomagajo pri različnih težavah s trebušnim predelom, vsekakor pa velja pri vsakem sumu na reno bolezen obiskati zdravnika.