Za zobne luske cena je odvisna od vaših želja in potreb. Cena za zobne luske je dejansko odvisna tudi od materiala, kakovosti in stanja vaših zob, zato pojdite na pregled in zdravnik vam bo povedal, koliko točno bo stal ta poseg, ki bo izboljšal vaš nasmeh, da ne boste več skrivali svojih zob. Luske so že dolgo del kozmetične zobozdravstvene opreme in to z dobrim razlogom. Luske so priljubljena metoda za polepšanje nasmeha in bistveno izboljšanje videza. Odlične so za paciente, ki imajo odkrušene, zlomljene, napačno oblikovane, razbarvane ali kako drugače poškodovane zobe, pa tudi za tiste, ki preprosto želijo svoj nasmeh izboljšati za nekaj stopenj.

 zobne luske cena

Na splošno se luske namestijo na zgornje sprednje zobe, tiste, ki so najbolj vidni, ko govorite ali se nasmehnete, zato za zobne luske cena ni visoka. Drugi zobje niso tako pomembni, saj so običajno skriti in izven vidnega polja, zato v večini primerov ni koristno dodajati luske na te zobe, zaradi česar se za zobne luske cena zniža. Zobne luske so lahko odlična možnost, če imate odkrušen ali zlomljen zob, nepravilno oblikovane ali neporavnane zobe, razbarvane ali obarvane zobe, razmaknjene zobe, majhne ali obrabljene zobe.

Zobne prevleke so običajno izdelane iz porcelana ali neke vrste kompozitne smole, pri čemer je porcelanasta različica najbolj priljubljena. V večini primerov bo porcelan poskrbel za najbolj živahen in naraven videz, vendar le, če boste pravilno izbrali. To pomeni, da izberete pravi slog, obliko in barvo, ki ustreza vašemu obrazu. Nikoli ne priporočamo, da si nabavite luske, ki bodo drastično spremenile vaš videz, raje izberite možnost, ki popestri vaš stil. To je zato, ker ne želite, da bi vsi takoj vedeli, da imate nameščene luske. Verjamemo, da je naraven videz najboljši način, ko gre za vaše zobe in nasmeh. Zato naj vas za prave zobne luske cena ne ovira, ker se res splača.