Če vas zanima vpis na fakulteto za poslovne vede, potem si oglejte fakulteto Katoliškega Inštituta v Ljubljani, tu v svoj program – poslovno izobraževanje za diplomske študente, izvajajo vpis na fakulteto za poslovne vede. Študij na tej fakulteti vsem svojim študentom omogoča pridobitev samo vrhunske poslovne izobrazbe na področju poslovanja in ekonomije. Cel študij pa poteka z vodstvom vrhunskih predavateljev in profesorjev, ti pa svojim učencem seveda omogočajo pridobitev najboljšega znanja, ki ga je.

vpis na fakulteto

Ta vpis na fakulteto, vsako leto poteka na diplomatski stopnji, to pomeni da študij obsega 180 točk in pa da traja 3 leta. Ta celoten študij pa tudi poteka v skladu z Bolonjskim procesom in je tako kompatibilen z preostali evropskimi fakultetami, ki so tudi iz Bolonjskega procesa. Vse to našim študentom omogoča da pridobijo samo vrhunsko znanje, poleg vsega tega pa imajo ti študentje tudi možnost mednarodnih izmenjav, v sklopu programov Ceepus in pa Erasmus+. Ta fakulteta pa jim nudi tudi izmenjave med ostali katoliškimi univerzami iz celega sveta. Vsekakor je vpis na fakulteto tako zelo velik, zaradi vseh teh možnosti, prav tako pa je razlog tudi to, da so študentje sami prepoznali vse te možnosti, ki jim jih nudi ta študij.

Poleg diplomskega študija, pa ta fakulteta izvaja tudi podiplomski magistrski študij, ta pa poteka 2 leti in vaše znanje še dodatno nadgrajuje. Vsi študentje pa lahko svoj študij, zaokrožijo z vrhunskim doktorskim študijem, ki pa ravno tako tudi poteka na fakulteti Katoliškega Inštituta. Torej za fakulteta, vam zares omogoča študij odlične kakovosti in pa poglobljen doktorski študij, ki pa ravno tako odpira možnost za pridobitev vrhunskega znanja.

Torej če ste oseba, ki razmišlja o vpisu na študij, ki je povezan z ekonomijo, potem vam zares toplo priporočamo vpis na fakulteto Katoliškega Inštituta v Ljubljani, tu vam zagotavljajo najboljšo izobrazbo, ki je danes na voljo in a mnogo drugih izjemnih priložnosti.