Ko naslednjič povabite na obisk prijatelje ali sorodnike, naj bo to nekoliko drugačna,  posebna izkušnja. Pričarajte jim čudovito kulinarično doživetje s premišljenim izborom najkakovostnejših vin. Ste si kdaj želeli, da bi bili somelje? Sedaj ste lahko – in to v udobju domačega zavetja. Miele ima v ponudbi posebne vinske vitrine, ki vas bodo popolnoma prevzele. Privoščite sebi in svojim gostom nepozabno razvajanje brbončic ob vrhunski kombinaciji jedi in vina. Saj veste, za pravega ljubitelja dobrih vin se užitek začne že z izbiro. Možnost kvalitetnega shranjevanja vina pa močno vpliva na to, kako dolgo boste uživali v njegovem odličnem okusu.

Vinske vitrine Miele imajo do tri temperaturna območja, ki jih lahko vsakega posebej poljubno uravnavate. To omogoča istočasno hranjenje do treh različnih vrst  vina pri optimalni temperaturi za posamezno vrsto. SommelierSet je edinstveni funkcionalni komplet za vašo vinsko vitrino, ki dokazuje, da je mogoče prav vse; hlajenje kozarcev, priprava vina za dekantiranje in optimalno shranjevanje odprtih vin. Tako imate vse potrebne pripomočke za profesionalno okušanje vina pri roki v vsakem trenutku. Posebej razviti in optimizirani sestavni deli v vinski vitrini so namenjeni čim bolj nežnemu shranjevanju vin brez vibracij, kar omogoča shranjevanje vina v povsem mirnih pogojih. Funkcija FlexiFrame in FlexiFrame Plus omogočata varen položaj vsake steklenice, ne glede na njeno velikost, zato ste lahko popolnoma sproščeni in brezskrbni. Posamezne prečke lahko namreč z eno potezo prestavite in tako prilagodite rešetko vsaki obliki steklenice, tudi večjim. Poskrbite lahko, da je vaše vino shranjeno v optimalnem položaju.

V vinski vitrini mora biti primerna temperatura, enako pomembno pa je tudi, da ni prisotnih neprijetnih vonjev. Temu se lahko izognete s filtrom Miele Active AirClean, ki z inovativno kombinacijo aktivnega olja in naravnega hitosana vitrino zanesljivo ščiti pred prenosom neprijetnih vonjav. Uporabi se lahko tudi v hladilniku – filter lahko enostavno in hitro vstavite v aparat in je takoj pripravljen za uporabo. Če želite določeno steklenico vina gostom posebej predstaviti, lahko to storite na resnično poseben način s pomočjo stojala Selector. Steklenice se zdijo v pridušeni svetlobi vinske vitrine rahlo povečane, kar jim daje edinstven hipnotičen učinek. Zagotovo že komaj čakate, da svoje goste presenetite z nepozabno degustacijo vin, zato si svojo vinsko vitrino zagotovite čimprej.