Apartmaji Dren in Hortenzija v bližini Term Topolšica zagotavljajo vse, kar potrebujete za sproščujoč oddih v objemu narave. Topolšica terme so postale eden izmed najboljših termalnih centrov v Sloveniji. Topolšica terme so znane po svoji bogati ponudbi apartmajev, ki gostom omogočajo, da se umaknejo v naravno okolje, stran od mestnega vrveža. V bližini so različni tipi apartmajev, ki vključujejo udobne spalnice s posteljnino, popolnoma opremljeno kuhinjo, teraso s pohištvom, kopalnico s svežimi brisačami, zaseben balkon in parkirišče.

Topolšica terme

Vključene ugodnosti

Poleg udobja apartmajev vam bivanje v bližini Term Topolšica prinaša tudi dostop do termalnih bazenov in savn, ki so le 250 metrov oddaljeni od apartmajev. Cene najema apartmajev vključujejo tudi vstopnice za bazene in savne, kar omogoča dodatno sprostitev in uživanje v wellnessu. Trenutno pa za Topolšica terme velja, da zunanji vodni park Zora in Wellness center Zara nista na voljo.

Zdravilna moč termalnih vrelcev v Topolšici

Topolšica, naselje v Šaleški dolini, slovi po svojih termalnih vrelcih, ki so znani po svojih zdravilnih lastnostih. Topolšica terme ležijo v objemu narave, ki ustvarja vzdušje miru in sprostitve. Topolšica terme veljajo za ene izmed najboljših v Sloveniji, zahvaljujoč termalni vodi, ki blagodejno vpliva na zdravje in počutje.

Aktivno raziskovanje okolice Topolšic

Obiskovalcem Topolšice pa se ponuja več kot le bazeni in savne; na voljo so številne aktivnosti na prostem. Sprehajalne in kolesarske poti omogočajo raziskovanje čudovite pokrajine, ki razkriva osupljive razglede. Poleg tega so v bližini na voljo številne dejavnosti kot so golf, ribolov in druge aktivnosti, ki omogočajo popolno združitev z naravo.

Udobnost in prijetno bivanje v Termah Topolšica

Vsak apartma v bližini Term Topolšica zagotavlja udobje in prijetno bivanje ter številne ugodnosti za goste. Brezplačen dostop do brezžičnega interneta je na voljo, da gostje ostanejo povezani z digitalnim svetom, medtem ko je brezplačno parkirišče na voljo za njihova vozila, kar zagotavlja brezskrbno bivanje. Lokacija je še posebej primerna za ljubitelje vodnih užitkov, saj so bazeni le nekaj minut hoje stran od apartmajev. Poleg tega je vsak apartma opremljen s kuhinjo in jedilnico, kar omogoča gostom, da si pripravijo obroke po lastni izbiri. Vsak apartma ima tudi udobno kopalnico, kjer se lahko gostje sprostijo in osvežijo po dnevnih aktivnostih. Ponujajo tudi možnosti za rekreacijo, tako da gostje lahko ostanejo aktivni med dopustom.

Uživanje na obali Velenjskega jezera

Velenjsko jezero predstavlja osvežujočo in zabavno destinacijo v toplih poletnih mesecih ter privlači ljubitelje vodnih aktivnosti. Nahaja se med slikovitimi Šaleškimi jezeri in velja za eno največjih v Sloveniji. Sprva je bilo ustvarjeno na območju nekdanjega rudnika lignita, danes pa je priljubljeno turistično središče s številnimi zelenimi površinami ter obilico možnosti za aktivnosti ob vodi.

Strateška lokacija apartmajev

Apartmaji nudijo idealno bivališče za obiskovalce Velenjskega jezera. Oddaljeni so le približno 20 minut vožnje od tega priljubljenega turističnega kraja, kjer lahko uživate ob obali jezera in se posvetite raznovrstnim vodnim dejavnostim. Po aktivnem dnevu na jezeru se lahko v apartmajih sprostite in uživate v zasluženem oddihu.

Topolšica terme

Raznolikost naravnih lepot Savinjske doline

Savinjska dolina, slikovito območje v srcu Slovenije, se razprostira od Celja na jugu do Logarske doline na severu. Ime je dobila po reki Savinji ter slovi po svoji osupljivi naravi, bogatih gozdovih, kristalno čisti vodi ter impresivnih alpskih vrhovih. Ta regija ponuja številne možnosti za aktivnosti na prostem kot so pohodništvo, kolesarjenje, ribolov, raziskovanje kulturne dediščine ter uživanje v lokalni kulinariki.

Vrata v čudovit svet Savinjske doline

Topolšica, ki se nahaja v bližini Savinjske doline, je idealno izhodišče za odkrivanje te edinstvene pokrajine. Apartmaji vam ponujajo odlično lokacijo, da se lahko podate na raziskovanje naravnih čudes, kulturnih biserov ter kulinaričnih užitkov te čarobne doline.

Najboljša izbira za dopust

Apartmaji v bližini Term Topolšica ponujajo vse, kar potrebujete za popoln oddih. Topolšica terme so v bližini in gostom omogočajo brezskrbno uživanje v wellnessu in sprostitvi. Poleg tega so del idiličnega apartmajskega naselja Ocepkov gaj, ki zagotavlja mir in sprostitev stran od vrveža vsakdana.