Razkužilo za roke mora imeti vsak dom in vsaka pisarna, tudi trgovina in drugi prostori zaradi preprečevanja nalezljivih bolezni. Dosledno razkuževanje z učinkovitimi razkužili za roke je tisto, ki lahko prepreči epidemije in pandemije ter nam vsem pomaga, da se rešimo zapora, ki ga imamo sedaj zaradi Covida. Razkužilo za roke moa biti kakovostno, da dovolj dobro razkuži površino rok in kože ter hkrati tako, da rok ne razjeda in ne poškoduje kože.

razkužilo za roke

Kakovostno razkužilo za roke ima značilen oster vonj, mu pa dodajajo tudi eterična olja za to da bolje dišijo in da varujejo roke. Nenehna uporaba razkužila namreč uniči kožo, ki postane preveč suha in se luščit er neprijetno srbi, poka in celo boli, ker se pojavijo globoke rane. Kupili boste lahko take zelo poceni, dražje in tudi take, ki so res dragi. Kateri vam ustreza a morate najprej prebrati na etiketi in potem še preizkusiti, če vam res ustreza ali vam povzroča kakšno alergijo.

Razkužilo za roke ni primerno za tiste, ki imajo kožne bolezni, za take pa zaenkrat država še ni našla rešitev razen to da ves čas nosijo zaščitne rokavice, kar pa jim tudi škoduje, ker gre za lastiko zaradi katere se stanje koži še poslabša.

Kupite si malo večje razkužilo za roke, ker je cenejše o tistih malih, razen če ga nosite v torbici s seboj. Najboljša so razprsila in v gelih, ta so še malo zboljšana z olji ter kremami za to, da koža ne spoka. Kakšne izkušnje pa v imate s temi razkužili? Zagotovo ste ugotovili, da so zelo različna in različno vplivajo na vaše roke, ker jih imate možnost kar nekaj preizkusiti po trgovinah. Nekateri so res slabi, s tem se strinjamo, v trgovinah ni taki, ki bi varovala naše roke. Na srečo nam ni treba toliko v trgovine. Pisarnah pa si jih razkužujemo dostikrat, za tam pa poskrbite, da bo kakovostno.