Ovitki za telefon so postali nepogrešljiva dodatna oprema pametnega telefona, saj pametni telefon zaščitijo pred morebitnimi zunanjimi vplivi in poškodbami. MOBYSHOP ovitki za telefon poskrbijo za varnost telefona in so obenem njegov okras. Z njimi približamo izgled pametnega telefona svojemu značaju ter življenjskemu stilu.

Danes si življenja brez pametnega telefona ne znamo predstavljati. Preko klicev in sporočil smo v stiku z družino in prijatelji. Z znanci, sošolci iz srednje šole ali kolegi s faksa smo povezani na družabnih omrežjih, do katerih dostopamo s pomočjo pametnega telefona.

Pametni telefon je nepogrešljiv pripomoček, ko iščemo informacije v spletnih brskalnikih ali preverjamo stanje na svojem bančnem računu. V zadnjem času je pametni telefon tudi denarnica, saj lahko z njim plačujemo izdelke in storitve.

Ker je na listi pomembnosti vsakega posameznika pametni telefon pri samem vrhu moramo poskrbeti, da bo pametni telefon kar se da dolgo služil svojemu namenu. S pomočjo ovitkov za telefon bo naloga odlično opravljena.

ovitki za telefon

Ovitki za telefon za vse modele pametnih telefonov

Uporabniki pametnih telefonov pričakujejo, da so telefonski ovitki prilagojeni vsaki blagovni znamki pametnega telefona in vsakemu modelu. Modeli pametnih telefonov se med seboj razlikujejo po svoji obliki in dimenziji, čemur morajo slediti ovitki za telefon. Tržišče je založeno z bogato in raznoliko ponudbo ovitkov najrazličnejših oblik, materialov in barv.

Ovitek mora ustrezati točno določenemu modelu telefona, da ga lahko ustrezno zaščiti ter mu omogoči delovanje kamer, tipala za prstni odtis, gumbov, zvočnika, vtiča za napajanje ter ostalih funkcionalnosti aparata.

Razvoj telefonov pa pogojuje tudi večjo funkcionalnost telefonskih ovitkov, saj želijo uporabniki vsestransko uporaben izdelek.

Z ovitki za telefon zagotovimo telefonu dodatno zaščito

Proizvajalci se trudijo oblikovati pametne telefone, ki jih krasi lep dizajn in so istočasno odporni na praske in udarce, a se vseeno velikokrat zgodi, da naprava podleže uničevalnim silam. Četudi se barve telefonskega ohišja privlačno mavrično prelivajo, smo jih prisiljeni prekriti z varovalnim ovitkom, če želimo obvarovati pametni telefon.

Ovitki za telefon varujejo pametni telefon pred:

 • vlago in vročino – ovitki varujejo občutljivo elektroniko pred vdorom vlage ali vročine;
 • udarci;
 • padci in mehanskimi poškodbami – telefone uporabljamo pri delu in aktivnostih, kjer obstaja verjetnost poškodb;
 • prahom in umazanijo – telefone uporabljamo pri delu, kjer je večja izpostavljenost prahu in umazaniji, zato ovitek nudi zaščito.

ovitki za telefon

Predvsem so ovitki priporočljivi za tiste uporabnike, ki ne morejo opustiti navade, da nosijo telefon v žepu, iz katerega jim lahko pade na tla. Poleg ovitka je priporočljivo opremiti telefon z dodatno zaščito za zaslon, ki skupaj zagotovita popolno zaščito telefona.

Pametnemu telefonu nudi ovitek za telefon določeno stopnjo zaščite, veliko pa je odvisno tudi od same kakovosti materiala, iz katerega je pametni telefon zgrajen. Ovitki za telefon morajo telefonu nuditi:

 • dodatno zaščito na njegovih robovih – rahlo morajo segati čez rob zaslona in ublažiti udarec, če pade pametni telefon na tla z zaslonsko stranjo;
 • zaobjem celotne površine telefona;
 • dober oprijem – z dobrim oprijemom lahko preprečimo padec pametnega telefona.

Telefonski ovitki so lahko elegantno oblikovani in mu istočasno nudijo vso potrebno zaščito.

Funkcionalnost ovitka za telefon

Poleg privlačnega izgleda je pomembna še funkcionalnost ovitka za telefon.
Izbiramo lahko med navadnimi etuiji za telefon in preklopnimi magnetnimi torbicami. Preklopna magnetna torbica zavaruje telefon z vseh strani. Stranica, ki pokriva ekran, ima dodane reže za bančne kartice, osebne dokumente ali denar, zato ima lahko ovitek za telefon funkcijo denarnice. Služi pa lahko tudi kot stojalo za pametni telefon.

Nekateri modeli pametnih telefonov omogočajo brezžično polnjenje in temu so se prilagodili posebni telefonski ovitki.

ovitki za telefon

Ovitki za telefon poskrbijo za privlačen izgled pametnega telefona

Ovitki so narejeni iz različnih materialov, s katerimi poskrbimo za varnost aparata in njegov privlačen izgled:

 • silikonski ovitki so izjemno trpežni in zagotavljajo pametnemu telefonu dolgotrajno zaščito ter oprijem. Mehek in elastičen material je mogoče obarvati v vse nianse barvne palete in številne vzorce ter ga oblikovati v različne oblike;
 • TPU ovitki imajo notranjost iz ogljikovih vlaken ter zadnjo stran iz brušene kovine in so zelo odporni na udarce ter preprečujejo pregrevanje aparata;
 • usnjeni ovitki so izdelani iz usnja, mikrovlaken in silikona ter dajejo pametnemu telefonu klasičen eleganten videz;
 • hibridni ovitki.

Elegantni usnjeni ovitki za telefon poudarijo eleganco uporabnika. Enostavni ovitki v enobarvnih odtenkih dopolnijo umirjen karakter lastnika. Hudomušni ali nenavadni ovitki za telefon pa izstopajo iz množice in zadovoljijo ekstravaganten okus njegovega uporabnika.