Večinoma nas je takih, ki zelo radi kupujemo stvari ali oblačila ali belo tehniko, ko so kakšne akcije ali razprodaje. Saj takrat lahko včasih ogromno privarčujemo, posebej če se gre za kakšen večji znesek. Niso pa samo razprodaje tiste, ki nas zelo pritegnejo, v jesenskem času nas pritegne tudi danes zelo znani črni petek. Ta dan se je kar že ohranil tudi pri nam in na ta dan so trgovine zelo polne. Nekaj o tem dnevu si lahko preberete tudi na tej strani https://www.crnipetek.info/ kjer dobite kar precej informacij.

Črni petek danes že vsi dobro poznamo, saj je ta dan že kar precej let tudi pri nam znan. Seveda, kot marsikaj je tudi ta dan prišel iz Amerike, tam je najbolj znan in ga obišče kar milijone ljudi. Ne obišče, mislim trgovine, zapravijo ljudje ogromno denarja na ta dan. Črni petek je tudi pri nam postal kar zapravljiv dan, nekateri zapravijo ogromno denarja. Ne vem pa, če se kdo vpraša, če vse to kar na črni petek kupijo rabijo. Ne rečem za kake večje stvari, kakšno belo tehniko ali računalnik, mogoče telefon. To so stvari, ki jih potrebujemo in včasih komaj čakamo na ta črni dan.

črni petek

Na črni petek se ogromno stvari zniža. Od oblek do pohištva in še ostale stvari. Pred nakupom oziroma pred tem petkom si dobro zapomnite ceno, da vidite, če se je res kaj znižalo. Nekateri prodajalci zavajajo kupce, čeprav je to prepovedano. To se ne bi smelo dogajat ampak so že več krat našli kršitve in jih kaznovali. Tudi vi se prepričajte, če rabite toliko oblek, kot ste jih mislili kupit na ta dan. Zakaj bi kupovali in nato bo to stalo na polici. Mislim, da nima nihče preveč denarja, da bi ga zapravljal po nepotrebnem na črni petek. Kupite res tisto kar potrebujete in da je res znižano na črni dan.