Predelava kombija v avtodom je zelo aktualna za tiste, ki želite cenejši avtodom in nimate prav ekstremnih zahtev. Naročite ga lahko tukaj https://www.robetamobil.si/. Kombi ima vse kot avtodom; dnevno sobo, spalnico, kopalnico in kuhinjo, omare ter hladilnik in ga lahko uredijo po vaših zahtevah in pričakovanjih. Kombi se lahko predela za dve osebi in največ do 5 oseb. V primeru, da vas je več, pa si omislite še šotor, ki se pripne na kombi in tam lahko uredite dodatna ležišča, kuhinjo in dnevni prostor ter verando za slabo vreme, da v kombi ne nosite umazanije. V vsakem primeru boste uživali na svobodi in zraku ter v lastnem bioritmu, ki je za človeka izjemno pomemben, ko imamo odmor.

avtodom

Nekateri kombi uporabijo tudi kot bivanje na prostem in za delo, ter se spremenijo v nomade, ki potujejo okoli in uživajo življenje, hkrati pa služijo denar. To je sanjsko in tega je dejansko vedno več tudi med med mladimi. Nekateri si ne morejo privoščiti hiš in stanovanj, zato jim je tak način življenja precej blizu in je tudi udoben, drugi pa tega ne želijo. Če spadate med avanturiste in želite enkratne počitnice na svojem, je kombi v obliki avtodoma res prava rešitev za vas.

Ta rešitev je cenovno izjemno ugodna. Na izbiro imate kar štiri tipe kopalnic in dva tipa pohištva oziroma notranje ureditve. Pohištvo pa je izdelano iz izjemno trpežnega in zelo lahkega materiala, tako da kombija ne obremeni in je tudi manjša poraba za vožnjo.

Kombi je tudi manjši od avtodoma, čeprav največji dosegajo tudi njihovo velikost. Če nabavite manjšega, ga je tudi lažje spraviti čez zimo in zanj narediti nadstrešek. Ali pa se enostavno odpeljete v bolj tople kraje in ste kar tam. Le internet si morate urediti, kar danes ni težko zaradi prilagodljivosti mobilnih operaterjev.

V avtodomu imate lahko tudi televizijo in klimo, zato ne boste ničesar pogrešali. Bivanje bo izjemno ugodno in prijetno ter kakovostno. Vsak pa seveda ima ogrevanje za mrzle in deževne dni. Če na streho namestite še svoj sončni panel, boste le malokrat morali iti po gorivo in napolniti baterijo ter rezervoar za vodo, saj najprej zmanjka prav elektorke. Če boste imeli še plin, pa ste lahko glede kuhanja kar mirni.